Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.09.2021 01:09

Lukituspultti, jossa on KIPPin eksentrinen vipu

Käytännöllinen ja ergonominen

HEINRICH KIPP WERK esittelee jälleen uuden lukituspulttien tuoteryhmän uutuuden: Markkinoille tuodaan nyt malleja, joissa pultin irrotus tapahtuu eksentrisen vivun avulla. Kun käyttäjä siirtää eksentrisen vivun eksentrisen keskipisteen yli, pultti irtoaa. Etuina ovat ergonominen muotoilu, tasainen rakenne, korkea lämmönkestävyys sekä nopea säätö.

Lukitustapit kuuluvat standardoituihin suunnittelukomponentteihin, jotka mahdollistavat liikkuvien koneenosien nopean säädön. Useimmissa tapauksissa tappi vedetään irti vastakappaleesta vetonupista tai -renkaasta vetämällä, jotta koneenosat saadaan vastaavaan asentoon ja kiinnitetään sitten uudelleen siihen. Uusissa lukitustapeissa tämä prosessi tapahtuu eksentrisen vivun avulla. Suurena etuna on, että lukitustappi pysyy irrotettuna, kun kahvavipu siirretään eksentrisen vivun kuolleen pisteen ulkopuolelle. Tämä ratkaisee ongelmat, kun koteloon on kiinnitetty useita lukitustappeja, joihin yksi henkilö ei pääse käsin käsiksi samanaikaisesti. Käyttäjä voi helposti vapauttaa yhden pultin kerrallaan ilman, että hänen tarvitsee pitää kaikkia kahvoja ulosvedetyssä asennossa. Tämä toiminto löytyy muuten vain lukituspulteista, joissa on pidätinura, mutta joissa kahvaa on käännettävä vedetyssä asennossa - prosessi kestää siis kauemmin. Tuotteet, joissa on eksentriset vivut, soveltuvat sen sijaan kätevään pikasäätöön.

Toinen plussa on eksentrisen kahvan ergonominen muoto, joka mahdollistaa helpon käsittelyn pienellä vaivalla. Kahvavipuja on saatavana sekä mustana että liikenteen punaisena, ja ne on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista. Tämä muovi kestää korkeita lämpötiloja ja sallii jatkuvassa käytössä n. 160 °C:n lämpötilan ja lyhytaikaisessa käytössä enintään 160 °C:n lämpötilan. 250 °C. Kierreholkkien ja lukitustappien osalta käyttäjä voi valita teräs- ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen versioiden välillä.

Kaikki kierreholkit ovat saatavana hienokierteisinä ja neljässä eri koossa (M10x1 / M12x1,5 / M16x1,5 / M20x1,5).

Eksentrisiä kahvoja voidaan kääntää 360°, ja ne ovat huomattavasti litteämpiä kuin sieni- tai T-kahvat, kun niitä ei käytetä. Tämä mahdollistaa myös tuotteiden uppoasennuksen, jolloin vältytään häiritseviltä ääriviivoilta.