Luettelo

20.09.2021 00:09

LAITTEIDEN VERKOTTAMISEEN LIITTYVÄT HAASTEET

Yhä useammat laitteet ovat yhteydessä toisiinsa matkaviestinnän kautta. Jatkuva saatavuus ja luotettava tiedonsiirtonopeus ovat tässä yhteydessä erittäin tärkeitä. Asennettujen yhdyskäytävien verkkokatkoksista johtuva vikaantumisaste on noin 15 %, mikä johtaa kalliisiin uusintatöihin! ENQT:n signaalin voimakkuuden mittaamiseen tarkoitetulla LTE-verkon testilaitteella voit sijoittaa esimerkiksi GSM-hätäpuhelujärjestelmät optimaalisesti hissikuiluun tai konehuoneeseen. Valittuun palveluntarjoajaan, vastaanottotasoon, tiedonsiirtoon ja verkon saatavuuteen liittyviä ongelmia ei enää ole.

ENQT:n LTE-verkon testilaitteen avulla jälkikäynnit ja verkon keskeytykset kuuluvat menneisyyteen. Voit keskittyä varsinaiseen työhösi! Verkkotesterin avulla saat nopeasti ja helposti validit mittaustulokset matkaviestinverkon laadun määrittämiseksi. Tätä varten Netztester LTE muodostaa muista laitteista poiketen yhteyden suoraan matkaviestinverkkoihin, mikä johtaa parempiin tuloksiin. Live-mittaustilan ansiosta näet reaaliajassa, mihin antennit on sijoitettava optimaalisen vastaanoton varmistamiseksi. Tämä helpottaa työntekijöidesi työskentelyä paikan päällä ja ehkäisee kalliita jälkitöitä. Verkkotesteri LTE vakuuttaa erittäin yksinkertaisella käytöllä ja mitattujen arvojen värikoodauksella. Sen intuitiivisen käytön ansiosta sinä ja työntekijäsi voitte välittömästi parantaa asennuksen laatua ilman koulutusponnistuksia. TMate-mittaustietoportaalissa sinulla on aina kaikki tiedot käytettävissäsi tai voit viedä mittaustiedot PDF- tai CSV-tiedostona.

TEKNISET TIEDOT
- Ruiskuvalettu kotelo on erittäin kestävä ja suojaa signaalitesteriä roiskevedeltä.
- Tehokas litiumakku kestää kokonaisen työpäivän, ja se on helppo ladata mukana tulevalla virtalähteellä.
- Kosketusnäytön ansiosta laitteen käyttö on helppoa. Mukana toimitettu kynän avulla käyttö helpottuu pidempiä syöttöjä varten.
- Kaikki saksalaiset (Telekom/Vodafone/O2) ja kaikki eurooppalaiset verkot voidaan testata integroidun SIM-kortin avulla.
- Verkkotesterissä on kaksi SMA-liitintä ulkoisten antennien liittämistä varten. Mukana toimitettu Fakra-sovitin helpottaa omien antennien käyttöä.

Lisää uutisia

Ainutlaatuinen raitisilman syötön ja samanaikaisen ionisoinnin yhdistelmä Keimaton ilma ja pinnat Vähän huoltoa ja minimaalinen virrankulutus Yksinkertainen ja nopea asennus huoltoyhtiönne toimesta