Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

23.11.2021 16:11

Eppendorf lahjoittaa EMBL:lle 20 000 euroa naisten työskentelyn edistämiseksi tieteen alalla

  • Tuki "Naisten aseman parantaminen tieteessä".
  • Joululahjoitus mahdollistaa 20 naispuolisen postdocin osallistumisen johtotehtävissä toimiville naispuolisille tutkijoille suunnattuun ohjelmaan
  • Lahjoitus korostaa EMBL:n ja Eppendorfin pitkäaikaista yritysyhteistyötä
Hampuri, 22. marraskuuta 2021 - Eppendorf SE lahjoitti tänään 20 000 euroa Euroopan molekyylibiologian laboratoriolle (EMBL) verkossa järjestetyssä esittelytilaisuudessa. Varat on tarkoitettu EMBL:n hankkeeseen "Advancement of Women in Science", joka mahdollistaa naistutkijoille johtajan uran aloittamisen tieteenaloilla.

EMBL:n pääjohtaja Edith Heard kiitti yritystä lahjoituksesta ja kuvaili lahjoitusta tärkeäksi signaaliksi naistutkijoiden pätevöitymisen kannalta. Heardin mukaan tiedeyhteisön johtotasolla vallitsee selkeä sukupuoleen liittyvä epätasapaino: "Tämän epätasapainon korjaamiseksi EMBL ryhtyi toimiin vuonna 2020 ja käynnisti vuonna 2020 ohjelman nimeltä 'Leadership and Excellence for Aspiring Women Postdocs' (LEAP), joka sisältää yksivuotisen mentorointi- ja valmennusohjelman. Eppendorfin anteliaan lahjoituksen ansiosta 20 uutta naispuolista postdocia voi hankkia pätevyyden, jota he tarvitsevat johtajan uralla. Toivomme, että heistä tulee myöhemmin ryhmänjohtajia, johtavia tutkijoita ja apulaisprofessoreita tieteenaloilla."

Naisten näkyvyyden lisääminen tieteen alalla

Osallisuus ja monimuotoisuus ovat tärkeitä asioita Eppendorf-konsernissa, sanoo Eva van Pelt, Eppendorf SE:n toinen toimitusjohtaja: "Solidaarisuus, suvaitsevaisuus ja monimuotoisuus ovat Eppendorfin kosmopoliittisen kulttuurin tunnusmerkkejä ja yrityksen menestyksen perusta. Tiedeyhteisön johtotehtävissä toimivien miesten ja naisten välinen ero on vakava ongelma. Naisten näkyvyyden lisääminen tieteen alalla on Eppendorfin julkilausuttu tavoite ja tärkeä huolenaihe."

EMBL ja Eppendorf: pitkäaikainen kumppanuus

EMBL:llä ja Eppendorf-konsernilla on yhteinen historia, joka perustuu monivuotiseen yhteistyöhön yrityskumppanuusohjelmien alalla. Lisäksi himoitun Eppendorf-palkinnon (Eppendorf Award for Young European Investigators) jakotilaisuus on järjestetty EMBL:ssä Heidelbergissä jo 10 vuoden ajan. Palkinnolla palkitaan nuorten tutkijoiden maailmanluokan saavutukset biotieteiden tutkimuksessa.



Lisää uutisia

Mastercycler® X40:n avulla päivittäiset laboratoriorutiinisi eivät ole ainoastaan luotettavia...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaksi biotieteiden alan johtavaa yritystä, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään strategisen yhteismarkkinointisopimuksen puitteissa.
myynninedistämistoimet 01. syyskuuta 2023 - 31. joulukuuta 2023
Me Eppendorfilla tunnustamme muovisten kulutustarvikkeiden keskeisen roolin laboratoriossa. Samalla olemme tietoisia siitä, että nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristönsuojelun yhteensovittaminen on keskeinen haaste biotieteiden laboratorion hallinnoinnissa. Siksi noudatamme periaatetta "Reduce, Reuse, Recycle" aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Hampurilainen biotieteiden alan yritys Eppendorf SE myöntää tänä vuonna arvostetun tutkimuspalkin...

My Green Lab® on sertifioinut Eppendorf Xplorer®- ja Xplorer plus -yksikanavaiset pipetit...