Luettelo

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.12.2021 02:12

Supfina on erinomainen ...

Supfina voitti 3. sijan tämän vuoden ife Award 2021 -kilpailussa "Innovationspreis Losgröße 1+".

Ifen suojelija

Hanke-, sopimusvalmistajat ja yksittäiset valmistajat ovat saksankielisen alueen talouden tärkeä moottori. Niiden joukossa on monia "viennin maailmanmestareita" ja "piilomestareita". Yleisessä käsityksessä nämä yritykset, joista suurin osa on keskisuuria, ovat kuitenkin valitettavasti vain pienessä roolissa, ja ife haluaisi antaa niille näyttämön myös Euroopassa.

Yksittäisten valmistajien ife-verkosto on marraskuusta 2018 lähtien ollut Euroopan taloussenaatin puheenjohtajan, Euroopan parlamentin jäsenen, tohtori Ingo Friedrichin (sd.) suojeluksessa.

Palkinto:

Uutistoimisto Bloomberg arvioi Saksan maailman innovatiivisimmaksi kansakunnaksi vuonna 2020. Maa on tämän sijoituksen velkaa pääasiassa vahvalle konepajateollisuudelleen eikä vähiten hanke- ja yksittäisille valmistajilleen. Toisin kuin sarjavalmistajat, nämä yritykset kohtaavat jatkuvasti uusia haasteita jokaisen asiakkaan kohdalla, ja siksi niiden on oltava erittäin innovatiivisia, jotta ne voivat vastata vaatimuksiin. Se, että projekti- ja yksittäisvalmistajat kuuluvat talouden johtaviin innovaatiovoimatekijöihin, on usein vain toissijainen tekijä julkisessa käsityksessä. Ife haluaa muuttaa tämän eräkoko 1+ -innovaatiopalkinnolla.

Tästä syystä ife - tilaustuotevalmistajien verkosto - palkitsee yrityksiä tilaustuotevalmistuksen kehitystyöstä ja prosesseista, jotka selviytyvät menestyksekkäästi suurista markkinahaasteista vaikuttavalla innovaatiolla.

Palkinnon ja palkittujen toimijoiden poikkeuksellisen suorituskyvyn avulla pyritään herättämään asianmukaista huomiota tilaustuotevalmistajille.

Lisää uutisia

Vierintälaakeriteollisuus on jäänyt jälkeen autonomisessa tuotannossa

Supfina on Hero Customer 2024 Siemensin Solid Edge CAD-järjestelmässä.

Supfina on toim...

"Yhtenä johtavista pintakäsittelyratkaisujen toimittajista Supfinan tiimi esittelee innovaation - Supfina Fact -superkäsittelykoneen - kiinnostuneille osapuolille tämän vuoden Global Industrie -messuilla Lyonissa, hallissa 4, osastolla C156."
"Yhtenä johtavista pintakäsittelyratkaisujen tarjoajista Supfinan tiimi neuvoo kiinnostuneita osapuolia yksilöllisesti kaikissa kaksoispintahiontaan liittyvissä kysymyksissä tämän vuoden Grindtec-messuilla Leipzigissa hallissa 5 osastolla E04."
Kyllä, ja useita kertoja!
"Ratkaisuja huipputarkkaan pintakäsittelyyn" - tämä on Supfinan 132 neliömetrin osastolla C10 halli 10:ssä 17.-20. toukokuuta Stuttgartissa järjestettävän GrindingHub-messujen motto.