Luettelo

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

14.12.2021 04:12

Kolme ifm-tuotetta voitti himoitun muotoilupalkinnon

ifm:llä on kolme syytä juhlaan tämän vuoden German Design Awards -kilpailussa. LI-tasoanturi, monikattoinen kiekko ja TCC-lämpötila-anturi palkitaan himoituilla muotoilupalkinnoilla.

Tänä vuonna German Design Award juhlii kymmenvuotista taivaltaan. Voittajien esittelyn teemana on "Miten suunnittelijat ajattelevat". German Design Award on Saksan muotoiluneuvoston kansainvälinen premium-palkinto ja yksi maailman tunnetuimmista muotoilupalkinnoista. German Design Awardin perustamisesta lähtien sen ensimmäisten kymmenen vuoden aikana on jaettu jo 375 himoitun kultaista palkintoa noin 20 000 hakemuksen joukosta 87 maasta.

Ifm:n tuotteet saivat kolme pistettä teollisuusluokassa. LI-tasoanturi, joka valvoo luotettavasti säiliöiden ja konttien raja-arvotasoja, sai "Winner"-palkinnon. Vesi, öljyt, jäähdytysnesteet ja niiden lämpötila mitataan kosketuksessa väliaineen kanssa. Induktiivisen painikkeen avulla käyttäjä voi olla vuorovaikutuksessa anturin kanssa. Ympäröivä 360°-asteinen LED antaa tietoa säiliöissä olevien väliaineiden tasosta. Sen rakenne tarjoaa optimaaliset tyhjennys- ja puhdistusominaisuudet. LI edistää laitoksen taloudellista ja kestävää toimintaa noudattaen samalla korkeimpia suunnittelu- ja tarkkuusstandardeja.

Tuomaristo myönsi "Erinomaisen tuotesuunnittelun" E12725 - monikanavakiekolle, joka auttaa osoittamaan selvästi venttiilien asennot, jotka muuten jäisivät näkymättömiin. Se antaa käyttäjälle tietoa laitoksesta, mikä helpottaa sen hallintaa ja tukee samalla sen taloudellista ja ekologista toimintaa. Patentoidun ilmaisinjärjestelmän suuren räätälöintiasteen ja helpon kokoonpanon ansiosta sekä komponenttien että monimutkaisuuden määrä vähenee, mikä vastaa automatisoidun laitoksen haasteita.

TCC-lämpötila-anturi, jota käytetään herkissä prosesseissa, kuten elintarviketeollisuudessa, sai erityismaininnan. Selkeästi näkyvä kolmivärinen merkkivaloelementti takaa selkeän merkinnän laitteen tilasta. TCC havaitsee ja ilmoittaa itsenäisesti poikkeamat digitaalisesti ja visuaalisesti. Tällä tavoin anturi lisää laadunvarmistusta kahden kalibrointipisteen välillä. Selkeän muotoilunsa, ihanteellisten puhdistusominaisuuksiensa ja korkealaatuisten materiaaliensa ansiosta se on sekä ekologinen että taloudellinen ratkaisu.

Arvostetut palkinnot jaetaan ensi helmikuussa. Lisätietoja palkituista tuotteista on osoitteessa www.ifm.com.

Lisää uutisia

Vision ja IO-Link? Se on mahdollista!
Essen, joulukuu 2023 - Saksan muotoilupalkinnon saa jälleen kerran ifm. Sen jälkeen kun tuomaristo oli viimeksi palkinnut kolme yrityksen tuotetta arvostetulla palkinnolla vuonna 2021, se myöntää palkinnon vuonna 2024 kunnonvalvontatyökalulle moneo RTM. Kyseessä on ensimmäinen muotoilupalkinto ifm:n ohjelmistotuotteelle.
Ifm electronicin uuden Istanbulin toimiston avajaiset pidettiin useiden vieraiden ja työntekijöiden läsnä ollessa 2022. syyskuuta.
  • Erittäin puhtaan veden ja veden tarkka virtausmittaus
  • Ruostumattomasta ter&...
Kohteen havaitseminen ja tarkastaminen yhdessä laitteessa

ifm rakentaa uuden pääkonttorin Esseniin
Viime vuosien jatkuva kasvu ja ennuste jatkuvasta m...