Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

14.01.2022 00:01

KIPP esittelee lukituspultit käytettäväksi hygieenisesti vaativilla käyttöalueilla

HEINRICH KIPP WERK on kehittänyt lukitustapin, joka täyttää tiukemmat hygieniavaatimukset. Sen hygieenisten suunnitteluohjeiden mukainen rakenne estää likapartikkelien kiinnittymisen ja helpottaa puhdistusprosesseja. Tämän ansiosta lukitustappi sopii erinomaisesti sellaisten koneiden ja järjestelmien suunnitteluun, joita käytetään esimerkiksi elintarvike-, lääke- ja lääketieteellisessä teknologiassa.

Lukitustapit mahdollistavat liikkuvien koneenosien nopean säätämisen. Tavallisesti tappi vedetään ulos vastakappaleestaan vetonupin tai -renkaan avulla, jotta koneenosat voidaan siirtää ja lukita turvallisesti haluttuun asentoon. KIPP esittelee nyt hygieenisen muotoilun suunnittelukomponentin sovellusalueille, joilla puhdistettavuus on tärkeässä asemassa. Uudessa lukituspultissa, joka on valmistettu korkealaatuisesta 1.4404 ruostumattomasta teräksestä, on kartiomainen kaulus, jotta ruuvikohta voidaan tiivistää hygieenisesti siihen liittyvien tiivistysaluslevyjen ja aluslevyjen avulla. Rakenneosan pinta, jonka karheussyvyys on Ra < 0,8 µm, estää likapartikkelien kiinnittymisen. Lisäksi lukituspultti soveltuu CIP/SIP-puhdistusprosesseihin.

Uusi lukituspultti, joka on valmistettu FDA-yhteensopivista materiaaleista hygieenisessä muotoilussa, kestää polaarisia ja ei-polaarisia väliaineita sekä aromaattisia aineita. Sitä on saatavana lukitusuralla tai ilman lukitusuraa ja karkaistulla tai karkaisemattomalla lukitustapilla varustettuna. Lukitustappi on saatavana 6 ja 8 mm:n halkaisijoilla ja ruuvikierteillä koossa M10 ja M12 tavallisella ja hienolla kierteellä. Akselitiiviste on saatavana valinnaisesti 70 EPDM 291 (musta) tai 75 Fluoroprene® XP 41 (sininen). Samoista perusmateriaaleista valmistettu yhteensopiva Hygienic USIT® K1491 -tiiviste ja aluslevy kuuluvat toimitukseen ja ovat tarvittaessa saatavissa lisävarusteena.

Lisää uutisia

Käytännöllinen ja ergonominen