Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

31.01.2022 00:01

Eppendorf laajentaa valikoimaansa vastaamaan asiakkaiden erottelutarpeisiin

Eppendorf laajensi sentrifugitarjontaansa ostamalla japanilaisen Koki Holdings Co., Ltd:n sentrifugointiliiketoiminnan, jonka tuotteita markkinoidaan maailmanlaajuisesti tuotemerkillä Himac vuonna 2020. Valikoiman käyttöönotto Eppendorfin sateenvarjon alla alkoi CP22N- ja CP30NX-sarjan nopeiden, lattialla seisovien sentrifugien lanseeraamisella vuonna 2021, ja nyt sitä on täydennetty lisäämällä siihen tässä kuussa CP-NX- ja CS-(F)NX-sarjan ultrasentrifugit. Nämä uudet mallit rikastuttavat Eppendorfin valikoimaa kattavilla ratkaisuilla asiakkaille, jotka työskentelevät esimerkiksi molekyylibiologian, biokemian ja solubiologian aloilla. Laajennettu tuotevalikoima, johon kuuluvat roottorit, adapterit, tarvikkeet ja palvelut, antaa Eppendorfille mahdollisuuden tarjota sentrifugointiratkaisuja entistä laajempaan sovellusvalikoimaan jopa 150 000 rpm (1 050 000 x g) -nopeuksilla.

Eppendorfin uudet premium-luokan ultra- ja mikroultrasentrifugit laajentavat Eppendorfin sitoumusta tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka on suunniteltu optimaaliseen suorituskykyyn ja helppokäyttöisyyteen. Niiden ergonominen muotoilu - mukaan lukien suuri kosketusnäyttö, nopea käynnistymisaika, kompakti rakenne ja alhainen melutaso - takaa nopean ja miellyttävän käytön. CP-NX-sarjan ainutlaatuinen roottorin käyttöiän hallintajärjestelmä mahdollistaa roottorin käytön kätevän seurannan, mikä poistaa manuaalisten lokikirjojen tarpeen ja pidentää roottorin kokonaiskäyttöikää. Älykkäät, kosketuksettomat epätasapainoanturit suojaavat käyttäjiä ultranopeissa sovelluksissa ja mahdollistavat nopean näytteen tasapainottamisen silmämääräisesti (5 mm:n näytteen korkeuseron sisällä), eikä vaakaa tarvita. Eppendorf on sitoutunut varmistamaan luotettavan suorituskyvyn laajennetuilla huoltoratkaisuilla sekä uusille että olemassa oleville Himacin suurnopeus- ja ultrasentrifugeille maailmanlaajuisesti.

Jos haluat lisätietoja sentrifugiratkaisuista tai ottaa yhteyttä erotusasiantuntijoihimme, käy osoitteessa http://www.eppendorf.com/your-centrifuge-solution/.

Lisää uutisia

Mastercycler® X40:n avulla päivittäiset laboratoriorutiinisi eivät ole ainoastaan luotettavia...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaksi biotieteiden alan johtavaa yritystä, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään strategisen yhteismarkkinointisopimuksen puitteissa.
myynninedistämistoimet 01. syyskuuta 2023 - 31. joulukuuta 2023
Me Eppendorfilla tunnustamme muovisten kulutustarvikkeiden keskeisen roolin laboratoriossa. Samalla olemme tietoisia siitä, että nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristönsuojelun yhteensovittaminen on keskeinen haaste biotieteiden laboratorion hallinnoinnissa. Siksi noudatamme periaatetta "Reduce, Reuse, Recycle" aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Hampurilainen biotieteiden alan yritys Eppendorf SE myöntää tänä vuonna arvostetun tutkimuspalkin...

My Green Lab® on sertifioinut Eppendorf Xplorer®- ja Xplorer plus -yksikanavaiset pipetit...