Luettelo

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

08.04.2022 00:04

Uudet sulku- ja säätöventtiilit elintarviketeollisuudelle

Schubert & Salzer Control Systems esittelee Anuga FoodTec -messuilla uuden sarjan aseptisia ja liukuventtiilejä. Valmistaja takaa korkean toimitusvarmuuden ja lyhyet toimitusajat.

Ingolstadt, Köln. - Elintarviketeollisuuden venttiileille asetetaan tiukat vaatimukset. Schubert & Salzer Control Systems esittelee Anuga FoodTec 2022 -messuilla korkean tarkkuuden säätöventtiilejä ja luotettavia sulkuventtiileitä lukuisiin elintarvike- ja juomateollisuuden prosesseihin. EHEDG-sertifioitu aseptinen kulmaventtiili 6051 ja uusi 3A-vaatimusten mukainen hygieeninen kulmaventtiili 6052 ovat 26.-29. huhtikuuta pääosassa hallin 5.1 osastolla D055
. Molemmat steriilit venttiilit voidaan suunnitella sulku- tai säätöventtiileiksi. Esillä on myös uusi erityisen kompakti liukuventtiili tyyppi 8028, jossa on kalvotoimilaite.


Henkilökohtainen viestintä - turvallinen toimitustilanne

Schubert & Salzer Control Systemsillä on messuvieraille tärkeä viesti uusien ja uusien kehitystoimien lisäksi. "Teollisuuden luotettavana kumppanina takaamme toimitusvarmuuden nykytilanteessakin, ja toteutamme sen laajoilla toimenpiteillä
", kertoo osto- ja logistiikkapäällikkö Alwin Berger.
Tämä johtuu siitä, että säätö- ja sulkuventtiilien asiantuntija on jo kauan aiemmin luottanut kattaviin, dynaamisesti hallinnoituihin varastoihin ja investoinut vakaisiin toimitusketjuihin. Tuloksena on kriisin kestävä toimituskyky ja lyhyet toimitusajat.


Elintarviketuotannossa käytettävät venttiilit

Esillä olevat venttiilit - kuten kaikki Schubert & Salzer Control Systemsin säätö- ja sulkuventtiilit - valmistetaan yhtiön pääkonttorissa Ingolstadtissa. Aseptisille 6051-kulmaventtiileille ja uudelle, nyt 3A-vaatimusten mukaiselle 6052-hygieeniselle kulmaventtiilille on ominaista niiden erinomainen
puhdistettavuus elintarviketuotannossa ja juomatekniikassa, esimerkiksi meijereissä. Tämä on mahdollista ennen kaikkea optimoidun virtauskäyttäytymisen ja huokosettomasta, kiinteästä ruostumattomasta teräksestä valmistetun venttiilin rungon ansiosta, jossa on minimaalinen pinnankarheus. PTFE-pinnoitettu
kalvo erottaa prosessikammion ja venttiilin toimilaitteen toisistaan, ja se on myös täysin epäherkkä SIP- tai CIP-prosessien korkeille lämpötiloille.
Tyypin 8028 liukuventtiili ohjaa nestemäisiä, kaasumaisia tai höyrymäisiä väliaineita suurella tarkkuudella. Se on erityisen hyvä, kun sitä käytetään ahtaissa tiloissa: esimerkiksi nimellisleveyden ollessa DN100 kompaktimman GS1-version asennuskorkeus on vain 487 millimetriä.
Liukuporttitekniikka säätelee virtausta millisekunneissa liikuttamalla kahta virtaussuuntaan nähden kohtisuoraan sijoitettua uritettua tiivistyslevyä lineaarisesti päällekkäin. Toimilaitteen on siten voitettava vain kahden levyn välinen liukukitka.
Tämä vähentää käyttövoimaa 90 prosenttia verrattuna saman nimelliskoon ja saman paine-eron omaaviin mäntäventtiileihin, ja se on erityisen vähän kuluva.


Schubert & Salzer Control Systems:

Nopeasti kasvava korkean teknologian yritys
Schubert & Salzer Control Systems kehittää, valmistaa ja markkinoi korkean tarkkuuden säätö- ja sulkuventtiileitä teolliseen käyttöön prosessitekniikassa. Ingolstadtissa sijaitseva yritys tarjoaa palveluja asiakkaille suoraan tai tytäryhtiöiden kautta Benelux-maissa, Englannissa, Ranskassa, Intiassa ja Yhdysvalloissa sekä yli 40 kansainvälisen yhteistyökumppanin kautta.


Laadukkaat tuotteet "Made in Germany".

Schubert & Salzerin venttiilit ovat energiankulutuksen, käyttöiän ja melupäästöjen osalta markkinoiden tehokkaimpia. Niiden kompakti rakenne ja korkea ohjauksen laatu minimoivat asennus- ja huoltotyöt ja takaavat korkean käyttö- ja prosessiluotettavuuden sekä poikkeuksellisen pitkän käyttöiän.


Venttiilejä käytetään kemian- ja lääketeollisuudessa sekä elintarvikkeiden ja juomien tuotannossa ja jalostuksessa, mutta myös muovin, teräksen, lasin tai paperin tuotannossa ja tekstiiliteollisuudessa. schubert & Salzer Control Systems tarjoaa räätälöidyn ratkaisun, kun nestemäisiä, höyrymäisiä tai kaasumaisia väliaineita on säädettävä ja suljettava.

Lisätietoja: controlsystems.schubert-salzer.com

Lisää uutisia

Uusien tyyppien 7017 ja 7027 myötä Schubert & Salzerin valikoimaan kuuluu nyt kaksi...