Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

11.06.2022 01:06

Dunkermotoren lanseeraa ensimmäisen oman MotionCoden nexofoxin kanssa

Jatkuva digitalisaation kehitys tarjoaa automaatiotekniikalle monenlaisia uusia mahdollisuuksia ja lähestymistapoja automaatioratkaisujen toteuttamiseen. Avainsanoja ovat hajauttaminen, modulaarisuus ja joustavuus. Dunkermotoren, joka on AMETEK Advanced Motion Solutionsin tuotemerkki, on integroitujen älykkäiden BLDC-moottoreiden edelläkävijä ja maailmanmarkkinajohtaja, joka toimii innovatiivisesti näillä markkinoilla, ja tarjoaa asiakkailleen nexofox MotionCoden lopullisen julkaisun myötä täydellisen ympäristön uusien automaatiolähestymistapojen toteuttamiseen.

MotionCode on suunniteltu alusta alkaen hajautetuksi. Jokaiselle moottorille voidaan tarvittaessa ohjelmoida oma MotionCode. Ohjelmointi tapahtuu helposti C-kielellä Eclipse-pohjaisessa kehitysympäristössämme. Tämän voi ladata ilmaiseksi suoraan kotisivuiltamme. MotionCode saa tarvittavan joustavuuden avoimesta käyttöliittymästä, jonka avulla voidaan liittää useita moottoreita moduuliin tai vaihtaa tietoja muiden automaatiokomponenttien, kuten HMI:n tai Drive Assistant 5:n kanssa.

Ideoillesi ei ole enää rajoja - yksittäisistä, itsenäisesti toimivista moottoreista täysin hajautettuihin ohjelmistoarkkitehtuureihin. Aloita ja lataa MotionCode-ympäristö kotisivuiltamme. Etkö ole vielä perehtynyt ohjelmointiin? Ei hätää! Dunkermotoren | nexofox avustaa sinua mielellään asiantuntevana palveluntarjoajana ja toteuttaa sovelluksesi MotionCodella puolestasi.

Lisää uutisia

Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...

Dunkermotorenin uusi korkean resoluution kooderi korkeimpiin tarkkuusvaatimuksiin
16.-18. huhtikuuta 2024 Frankfurtin messukeskuksessa osastolla A171.
Nexofoxin MotionCode-ohjelmointiympäristön uudistuksen myötä älykkäiden moottoreiden ohjelmointi on nyt entistäkin helpompaa, eikä hajautetuille automaatioarkkitehtuureille ole enää rajoja.

Laajasti käytetty ja monipuolinen - AMETEKin tuotemerkin Dunkermotorenin BG 75 -harjaton moottori...