Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

14.06.2022 00:06

Eppendorf SafeCode System: Seuraa näytteitä niiden tunnisteen perusteella

Turvallinen ja selkeä näytteen tunnistus on avainasemassa, jotta tulokset laboratoriossa onnistuvat. Eppendorfin SafeCode-järjestelmä mahdollistaa näyteastioiden turvallisen seurannan kaikissa laboratorion työnkulun vaiheissa: työpöydästä ULT-pakastimessa tapahtuvaan pitkäaikaiseen säilytykseen.

SafeCode perustuu kulutustarvikkeiden monitasoiseen koodaukseen, joka perustuu ennalta merkittyihin datamatrix-koodeihin. Koodaus voidaan lukea Eppendorf RackScan -laitteella, millä tahansa kannettavalla datamatrix-skannerilla tai jopa älypuhelimella.

Luotettava SafeCode-kryosäilytyspullojen tuoteperhe on nyt laajentunut viivakoodattujen klassisten kartioputkien sarjalla: 5 ml, 15 ml ja 50 ml päivittäiseen rutiinikäyttöön laboratoriossa. Tunnetut Eppendorfin kartioputket kaikkine korkealaatuisine ominaisuuksineen on digitalisoitu - sekä putkissa että dokumentointia varten.

Kaikkia SafeCode-tarvikkeita voidaan seurata Eppendorf-tietokortin avulla: Erityinen tukimateriaali, kuten eränumero, sertifikaatit, tekniset piirustukset jne. ovat saatavilla verkossa kulutustavaran tunnisteen perusteella. Näytetunniste voidaan siirtää automaattisesti eLabNext-ohjelmistoon näytteen sijaintipaikan dokumentointia ja prosessin dokumentointia varten, kun sitä täydennetään näillä tiettyyn astiaan liittyvillä dokumentointitiedostoilla. Kaikki astian tukitiedostot liitetään automaattisesti tähän näytteeseen.

SafeCode-järjestelmää täydennetään CryoCube® F740 ULT -pakastimilla, VisioNize®-pakastimen ilmoitus-/valvontasovelluksilla sekä eLabNext-ohjelmistolla, jotka ovat lisäkomponentteja arvokkaiden näytteiden älykkääseen ja luotettavaan käsittelyyn laboratoriossasi.

Lisätietoja on osoitteessa: www.eppendorf.com/safecode

.

Lisää uutisia

Mastercycler® X40:n avulla päivittäiset laboratoriorutiinisi eivät ole ainoastaan luotettavia...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaksi biotieteiden alan johtavaa yritystä, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään strategisen yhteismarkkinointisopimuksen puitteissa.
myynninedistämistoimet 01. syyskuuta 2023 - 31. joulukuuta 2023
Me Eppendorfilla tunnustamme muovisten kulutustarvikkeiden keskeisen roolin laboratoriossa. Samalla olemme tietoisia siitä, että nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristönsuojelun yhteensovittaminen on keskeinen haaste biotieteiden laboratorion hallinnoinnissa. Siksi noudatamme periaatetta "Reduce, Reuse, Recycle" aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Hampurilainen biotieteiden alan yritys Eppendorf SE myöntää tänä vuonna arvostetun tutkimuspalkin...

My Green Lab® on sertifioinut Eppendorf Xplorer®- ja Xplorer plus -yksikanavaiset pipetit...