Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

21.06.2022 01:06

Dunkermotoren parantaa harjattujen tasavirtamoottoreiden täydellistä sarjaa

Dunkermotorenin harjattujen tasavirtamoottoreiden GR-sarja on osoittautunut markkinoilla vuosikymmenien ajan erittäin kestäväksi ja luotettavaksi. Siksi sarja nauttii suurta suosiota ja on vertailukohtana muille toimittajille. Viimeisimmän uudistuksen myötä Dunkermotoren parantaa lämmönhallintaa ja korroosionkestävyyttä, mikä laajentaa sen johtavaa asemaa entisestään.

Lämmönsiirron parantamiseksi aiemmin galvanoidut, hopeanväriset GR-moottorit vaihdetaan mustapinnoitettuun koteloon (KTL). Tämä mahdollistaa jopa 10 % suuremman vääntömomentin tuottamisen pysyvästi, mikä lisää lähtötehoa. Paremman lämmönhallinnan ansiosta tehon lisäys saavutetaan muuttamatta moottoreiden ominaiskäyrän kulkua. Muutos voidaan ottaa käyttöön olemassa olevissa sovelluksissa ilman mukautuksia.

Aiemmalla GR 80:n galvanoidulla sinkkipinnoitteella ei voitu täyttää rautatie- ja elintarviketeollisuuden korroosio- ja hygieniavaatimuksia. KTL-pinnoitteella (mustalla katodipinnoitteella) varustettuja koteloita on jo jonkin aikaa käytetty erityisratkaisuna tällaisiin sovelluksiin. Tämä on läpäissyt DIN EN ISO 9227 -standardin mukaisen suolasumutustestin 192 tunnin ajan erinomaisin tuloksin.

Jotta tämä tekniikka olisi nyt kaikkien asiakkaiden käytettävissä, tämä pinnoitetyyppi on siirretty vakiotuotteisiin. Tällä toimenpiteellä GR-tuotelinja varustetaan edelleen optimaalisesti tulevaisuutta varten.

Lisää uutisia

Messukauden alussa MAE julkaisee uuden pääluettelonsa vuodelle 2022/23. Erityisiä kohokohtia ovat uudet tuotteet BB 42, BL 89 sekä askelmoottorit, joissa on integroitu elektroniikka

BG 66:n, BGE5510:n ja BG 95:n jälkeen BG 75 on nyt saatavana myös dPro-versiona. BG 75 dPro on jo...

Jatkuva digitalisaation kehitys tarjoaa automaatiotekniikalle monenlaisia uusia mahdollisuuksia ja lähestymistapoja automaatioratkaisujen toteuttamiseen. Avainsanoja ovat hajauttaminen, modulaarisuus ja joustavuus. Dunkermotoren, joka on AMETEK Advanced Motion Solutionsin tuotemerkki, on integroitujen älykkäiden BLDC-moottoreiden edelläkävijä ja maailmanmarkkinajohtaja, joka toimii innovatiivisesti näillä markkinoilla, ja tarjoaa asiakkailleen nexofox MotionCoden lopullisen julkaisun myötä täydellisen ympäristön uusien automaatiolähestymistapojen toteuttamiseen.
Tänä vuonna sps Italia järjestetään jälleen läsnäolomessuina. Komponentti- ja järjestelmätoimittajat esittelevät 24.-26. toukokuuta 2022 sähköautomaatiotekniikan uusimmat innovaatiot. Dunkermotoren ja sen konsernisisko MAE ovat myös edustettuina näytteilleasettajina ja esittelevät tuoteherkkujaan hallissa 5 osastolla L005
MAE, joka tunnetaan pitkäaikaisena puhaltimien ja moottoreiden valmistajana teollisuuden ja yksityisten siivoussovellusten alalla, on tänä vuonna ensimmäistä kertaa esillä yhdessä sisaryhtiönsä Dunkermotorenin kanssa Amsterdamissa Interclean-messuilla. Molemmat yritykset esittelevät yhdessä uusia tuotteitaan hallissa 5 osastolla 505.
BL 89 SI -vaihtovirtamoottorilla MAE esittelee suurnopeusmoottorin, joka tarjoaa monia toimintoja integroidun elektroniikan ansiosta. Tämä mahdollistaa yhtäältä erittäin laajan nopeusalueen 3000-20 000 rpm ja toisaalta yksinkertaisen käynnistysvirran, jatkuvan virran ja nopeuden säädön