Luettelo

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

02.08.2022 11:08

Suorituskykyinen laseranturi, jossa on integroitu EtherNet/IP-liitäntä

mICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG:n optoNCDT 1900 -sarjan laseranturit ovat erityisen kompakteja ja suorituskykyisiä. Tästä lähtien siirtymä- ja etäisyysanturit tarjoavat entistä enemmän mahdollisuuksia integrointiin teollisuusympäristöihin. Integroidulla EtherCAT-liitännällä varustettujen antureiden lisäksi saatavilla on nyt myös uusia malleja, joissa on integroitu EtherNet/IP-liitäntä. Anturit osoittavat vahvuutensa erityisesti erittäin nopeissa prosesseissa, esimerkiksi akku- ja elektroniikkatuotannossa, pakkauskoneissa ja robotiikkasovelluksissa.

OptoNCDT 1900 -laseranturit mittaavat siirtymän ja etäisyyden erittäin tarkasti ja suurella nopeudella. Uusi integroitu EtherNet/IP-liitäntä lisää valikoimaan uuden vaihtoehdon luotettavaan teollisuusyhteyteen. Malleja, joissa on integroitu EtherCAT-liitäntä, on jo saatavilla. Monissa sovelluksissa tarvitaan useiden laitteiden ja koneiden tiivistä verkottumista. Tämä tapahtuu usein nykyaikaisten kenttäväyläjärjestelmien avulla. Micro-Epsilon-antureiden integrointi Industrial Ethernet -ohjaimiin on helppoa integroidun käyttöliittymän ansiosta.

Nämä laseranturit erottuvat toisistaan korkean suorituskyvyn ja tarkkuuden sekä pienen koon ansiosta. Ne ratkaisevat siirtymä- ja etäisyysmittaukset erittäin nopeasti, ja ne on suunniteltu erityisesti prosesseihin, joissa on suuret nopeudet. Niitä käytetään muun muassa ruiskuvalussa, pakkaus- ja CNC-koneissa, akkuteollisuudessa, älypuhelinten tuotannossa, robottisovelluksissa ja puunjalostuksessa.

Industrial Ethernetin kautta tapahtuvan suoran tiedonsiirron ansiosta vältytään ylimääräisen A/D-muunnoksen aiheuttamilta aikaviiveiltä. Myös ylinäytteenottotoiminto edistää mitattujen arvojen nopeaa tallentamista. Tämä mahdollistaa mitattujen arvojen tallentamisen tai lähettämisen neljä kertaa nopeammin kuin PLC:n kyselyjakso sallisi.

Lisää uutisia

Micro-Epsilonin nykyaikaiset endoskoopit mahdollistavat pienimpienkin asennustilojen tarkan tarka...

Micro-Epsilonin uusi kapasitiivisilla antureilla varustettu kiinnike takaa erittäin tarkat mittaustulokset kaksipuolisissa paksuusmittauksissa

Kun työstetään karheita, mattapintaisia tai kiiltäviä metallisia työkappaleita, sekä mittatarkkuu...

Pyörrevirtajärjestelmille on ominaista korkea suorituskyky, maksimaalinen helppokäyttöisyys ja erinomainen hinta-laatusuhde. Nämä induktiiviset siirtymän mittausjärjestelmät tarjoavat mitä moninaisimpia sovelluksia, sillä niissä voidaan hyödyntää yrityksen laajinta anturivalikoimaa maailmanlaajuisesti.

Uusi laiteohjelmisto V53 scanCONTROL 30xx -sarjan laserprofiiliskannereille on saatavilla. Uudess...

Micro-Epsilon-valkointerferometreille on ominaista erinomainen tarkkuus ja absoluuttiset mittausarvot. Teollisuuskäyttöön tarkoitetut laitteet soveltuvat inline-käyttöön koneintegrointiin sekä laboratoriosovelluksiin. Valkoisen valon interferometrit mittaavat etäisyyttä ja paksuutta ja saavuttavat nanometrin tarkkuuden pikometrialueella.