Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

16.08.2022 11:08

Eppendorf avaa uuden toimipisteen Singaporeen

> Uusi tytäryhtiö Aasian biotieteiden kasvumarkkinoiden keskellä > Kohdennettu asiakaslähtöisyyden vahvistaminen pipettien kalibrointiin tarkoitetun huipputeknologian laboratorion ja laajan valikoiman korkealaatuisia laboratoriopalveluja avulla > Vielä nopeammat ja luotettavammat toimitukset uuden keskusvaraston ansiosta

Singapore/Hamburg, 1. elokuuta 2022.

Maailmanlaajuisesti toimiva Eppendorf-konserni jatkaa kasvu-uraansa Aasiassa määrätietoisesti ja on avannut uuden toimipaikan Singaporeen. Uusi tytäryhtiö sijaitsee Singaporen modernin Biopolis-tiedekeskuksen sydämessä ja tarjoaa houkuttelevat toimistotyöpisteet myynti- ja palvelutoiminnoille, modernin pipettien kalibrointilaboratorion ja demolaboratorion. Täällä tarjotaan korkealaatuisia laboratoriopalveluja, joihin kuuluu laaja asiakaskoulutus ja huoltotarjonta.

"Aasia ja sen markkina-alueet Kiina sekä Aasia, Tyynenmeren alue ja Afrikka (APA) ovat Eppendorf-konsernille erittäin tärkeitä markkinoita, ja niiden osuus on jo noin kolmannes kokonaisliikevaihdostamme", sanoo Eva van Pelt, Eppendorf SE:n toinen toimitusjohtaja. "Singapore on biotieteiden keskus, jolla on erittäin suuri kasvupotentiaali. Siksi olemme iloisia voidessamme nyt olla osa tätä dynaamista biotieteiden ekosysteemiä uuden toimipaikkamme myötä ja pystyä edelleen tiivistämään ja laajentamaan nykyisiä asiakassuhteitamme."

Asiakaskeskeisyyttä asiakasläheisyydellä
Eppendorfin uusi toimipaikka sijaitsee Singaporen Biopolis-tiedekeskuksessa, joka keskittyy biolääketieteellisiin tutkimushankkeisiin ja mahdollistaa tiiviin yhteistyön julkisten ja yksityisten tiedelaitosten välillä. Nykyaikaisten toimistotilojen lisäksi siellä on kaikkien Eppendorfin laitteiden huoltokeskus, joka tarjoaa korjauksia, kalibrointeja ja validointeja, sekä huipputekninen pipettien kalibrointilaboratorio. Lisäksi tarkoitusta varten rakennettu Bioprocess Center tarjoaa tieteellistä ja teknistä tukea asiakkaille ja kumppaneille koko Aasian ja Tyynenmeren alueella.

"Voimme nyt Singaporesta käsin tukea entistäkin paremmin asiakkaitamme tieteellisellä, tutkimus-, terveydenhuolto-, lääke- ja teollisuussektorilla ja tarjota heille tarvittavat tuotteet ja palvelut välittömässä läheisyydessä", Eva van Pelt korostaa. "Tämän investoinnin ansiosta voimme osallistua entistä paremmin biotieteiden alan kasvuun Aasiassa ja jatkaa strategista lähestymistapaamme, jonka tavoitteena on entistä enemmän asiakaskeskeisyys Aasiassa."

Tähän lisääntyneeseen asiakasläheisyyteen kuuluu myös modernin ja uuden keskusvaraston perustaminen Singaporeen. Näin kaupunkivaltiosta tulee välittömästi Kaakkois-Aasian logistiikkakeskus, joka tarjoaa kaikille alueen asiakkaille entistä nopeammat ja luotettavammat toimitukset.

Lisää uutisia

Mastercycler® X40:n avulla päivittäiset laboratoriorutiinisi eivät ole ainoastaan luotettavia...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaksi biotieteiden alan johtavaa yritystä, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään strategisen yhteismarkkinointisopimuksen puitteissa.
myynninedistämistoimet 01. syyskuuta 2023 - 31. joulukuuta 2023
Me Eppendorfilla tunnustamme muovisten kulutustarvikkeiden keskeisen roolin laboratoriossa. Samalla olemme tietoisia siitä, että nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristönsuojelun yhteensovittaminen on keskeinen haaste biotieteiden laboratorion hallinnoinnissa. Siksi noudatamme periaatetta "Reduce, Reuse, Recycle" aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Hampurilainen biotieteiden alan yritys Eppendorf SE myöntää tänä vuonna arvostetun tutkimuspalkin...

My Green Lab® on sertifioinut Eppendorf Xplorer®- ja Xplorer plus -yksikanavaiset pipetit...