Luettelo

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

04.08.2022 10:08

Laskin fysikaalisia kosteusmääriä ja painekastepistettä varten

E+E Elektronikin uusi kosteuslaskin laskee kaikki kosteuteen liittyvät parametrit sekä painekastepisteen.

E+E Elektronikin kosteuslaskurilla voidaan suorittaa monimutkaisia kosteuslaskelmia helposti ja reaaliaikaisesti. Tämä ilmainen laskentatyökalu toimii verkossa missä tahansa uudemmassa selaimessa, ja se voidaan asentaa myös sovelluksena älypuhelimiin tai tietokoneeseen. Käytännöllisellä laskentaohjelmalla voidaan laskea jopa 15 kosteuteen liittyvää parametria. Lisäksi E+E Humidity Calculatorissa on erillinen laskentatila painekastepisteen määrittämistä varten.

Kosteuslaskenta mukaan lukien mittausepävarmuus

Kolmen tunnetun fysikaalisen suureen (paine, lämpötila ja kosteuden mittausarvo) perusteella E+E Humidity Calculator laskee jopa 15 kosteuteen liittyvää parametria, kuten kastepisteen, pakkaspisteen, absoluuttisen kosteuden, entalpian jne. Merkittävä ero muihin kosteuslaskimiin on se, että E+E Humidity Calculator ottaa huomioon myös mittausepävarmuuden ja takaa siten erityisen käytännölliset tulokset.

Fysikaalisten kosteussuureiden laskemisen ja muuntamisen lisäksi E+E Humidity Calculatorilla voidaan myös simuloida kosteusarvojen käyttäytymistä paine- ja lämpötilaolosuhteiden muuttuessa. Realistisia laskelmia varten kantavaksi väliaineeksi voidaan valita ilma ja 10 muuta kaasua (mukaan lukien argon, CO2, helium ja metaani).

Muuntokaavat, mukaan lukien epävarmuuden laskeminen, perustuvat yleisiin kosteusteorioihin, ja ne on validoitu E+E Elektronikin akkreditoidussa kalibrointilaboratoriossa.

Käytännön kastepistelaskuri

Kosteuslaskurissa E+E Humidity Calculator on kosteuslaskennan lisäksi erillinen laskentatila paineilmajärjestelmien kastepisteen laskentaa varten. Näin on helppo määrittää kastepistelämpötilan muutos suhteessa kaasun paineeseen.

Käyttäjäystävällinen ja toimiva

E+E Humidity Calculator on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, ja se tarjoaa runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi fysikaalisten suureiden mittayksiköt voidaan muuntaa SI-järjestelmästä Yhdysvaltain yksikköjärjestelmään yhdellä napsautuksella tai määritellä erikseen kullekin fysikaaliselle suureelle. Käyttäjät voivat mukauttaa laskettujen fysikaalisten suureiden luettelon omiin tarpeisiinsa näyttämällä tai piilottamalla yksittäisiä rivejä. Laskentatulokset voidaan viedä PDF- tai Excel-tiedostoina ja lähettää myös sähköpostitse. Reset-painiketta napsauttamalla voidaan kaikki laskelmat tyhjentää ja palauttaa alkuperäinen luettelo mitattavista suureista.

E+E Humidity Calculator on saatavilla osoitteessa humidity-calculator.epluse.com.

Lisää uutisia

CDS201-, HTS201- ja TES201-antureiden muodostaman kolmikon myötä itävaltalainen an...

Uuden HTS801:n myötä E+E Elektronik tuo markkinoille tähän mennessä tehokkaimman kosteus- ja lämp...

Digitaalinen anturimoduuli kustannustehokkaaseen kosteuden ja lämpötilan mittaukseen

I...

alkaen 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Halli 3, osastot F31 - F32

Itävaltalainen anturivalmistaja E+E Elektronik laajentaa digitaalisten anturielementtien val...

TEE501-anturielementti tarjoaa erinomaisen mittaustarkkuuden, jopa ±0,2 °C, ja se on helppo integroida pienen DFN-kotelonsa ansiosta.