Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.10.2022 00:10

KIPP AMB:ssä

Metallintyöstön puristustekniikka

HEINRICH KIPP WERK esitteli 13.-17. syyskuuta Stuttgartissa pidetyssä kansainvälisessä metallintyöstön AMB-näyttelyssä kiinnitystekniikan alan tuotteitaan ja ratkaisujaan - mukaan lukien innovatiivinen KIPPflexX 5-akselipuristin 90 mm:n ja 125 mm:n leveydellä sekä uusi monipuristinjärjestelmä 50 mm:n järjestelmäleveydellä. 125 mm ja uusi monipuristusjärjestelmä, jonka järjestelmäleveys on 50.

KIPPflexX 5-akselista puristinta voidaan käyttää sekä aihion puristamiseen että alasvetopuristamiseen (2IN1). Tämän joustavuuden lisäksi KIPPflexX:llä on lukuisia etuja, kuten erittäin suuri puristusvoima ja jäykkyys, hyvä toistettavuus ja suuret puristusleveydet. Suuren joustavuuden ja lukuisten etujen vuoksi ei ole yllättävää, että KIPPflexX-sarjan kohderyhmä on hyvin moninainen: ratkaisu kiinnostaa kaikkia yrityksiä, jotka käyttävät jyrsinkonetta - ei ainoastaan metallintyöstössä, vaan myös työkalujen ja muottien valmistuksessa tai erikoiskoneiden rakentamisessa.

Toinen AMB-messujen kohokohta on KIPPin monipuristusjärjestelmä, jonka järjestelmäleveys on 50. Uusi järjestelmä mahdollistaa erilaisten työkappaleiden luotettavan kiinnittämisen. Se soveltuu kaikille eräkokoluokille ja mahdollistaa erittäin suuret puristusvoimat. Järjestelmän tarkkuushammastus takaa tarkan toistettavuuden. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä se, että siirtyminen yhdestä puristuksesta monipuristukseen on nopeaa ja helppoa.

KIPP-puristinteknologiaohjelma on jaettu neljään osa-alueeseen: Työkappaleiden kiinnitystekniikkaan kuuluu monipuolinen valikoima komponentteja työkappaleiden yleispuristukseen. Käsittelykoneiden kiinnityselementtejä, paikoituselementtejä ja kiinnitystarvikkeita voidaan yhdistellä joustavasti.
Modulaarinen kiinnitystekniikkavalikoima sisältää peruselementtejä työkappaleiden kiinnittämiseen valmiiksi työstettyjen kiinnityspintojen, ristikkoreikien tai T-urien avulla. Vakioidut levyt, tornit ja kulmat lisäävät joustavuutta ja vähentävät tuotannossa käytettävien kiinnityselementtien määrän minimiin.

Nollapistekiinnitystekniikka sisältää järjestelmiä nopeaan ja tarkkaan kiinnittämiseen ja referensointiin. Monipuoliseen työstöön on saatavana 5-akselinen moduulin kiinnitysjärjestelmä. Toinen pikavaihtojärjestelmä on mekaaninen/pneumaattinen paikannus- ja kiinnitysjärjestelmä


Lisää uutisia

Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa
Kun hygienia on keskiössä