Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

24.08.2022 01:08

Uusi taajuusmuuttajan tyyppikilpi kaikkiin koteloihin - selkeä ja sovelluksella varustettu

Dunkermotoren, joka on AMETEK Advanced Motion Solutionsin tuotemerkki, ottaa käyttöön uuden standardoidun tyyppimerkinnän moottoreilleen ja taajuusmuuttajaratkaisuilleen. Siinä yhdistyvät kaikki olennaiset tiedot moottorista tai täydellisestä käyttölaiteyhdistelmästä, jossa on esimerkiksi vaihteisto, kooderi, jarru ja elektroniikka, yhteen tarraan

Tämän mahdollistavat uusi Data Matrix -koodi ja Dunkermotoren TypeLabel -sovellus. Kun koodi skannataan Dunkermotoren-sovelluksella, sen sisältämät tuotetiedot puretaan ja näytetään välittömästi älypuhelimessa tai tabletissa. Tyyppitarrassa näkyvien tietojen lisäksi asiakas tai käyttäjä saa muita hyödyllisiä tietoja taajuusmuuttajaratkaisuista ja niiden eri komponenteista. Dunkermotoren TypeLabel -sovellus on saatavilla Applen App Storesta ja Google PlayStoresta, josta sen voi ladata ilmaiseksi. Harjaton moottorisarja BG 65:llä varustetut taajuusmuuttajaratkaisut ovat ensimmäisiä tuotteita, jotka saavat uuden tyyppimerkinnän heinäkuun 2022 puolivälissä. Kaikki muut BG- ja GR-sarjojen harjattomat ja harjalliset tasavirtamoottorit seuraavat sitten askel askeleelta.

Uuden tyyppikilven ja sovelluksen käyttöönoton myötä mustametsäläinen käyttövoimatekniikan valmistaja ottaa uuden askeleen kohti esineiden internetiä ja tarjoaa asiakkailleen lisää mukavuutta ja läpinäkyvyyttä tarjoamalla moottoriin liittyviä tietoja yksinkertaisesti.

Lisää uutisia

Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...

Dunkermotorenin uusi korkean resoluution kooderi korkeimpiin tarkkuusvaatimuksiin
16.-18. huhtikuuta 2024 Frankfurtin messukeskuksessa osastolla A171.
Nexofoxin MotionCode-ohjelmointiympäristön uudistuksen myötä älykkäiden moottoreiden ohjelmointi on nyt entistäkin helpompaa, eikä hajautetuille automaatioarkkitehtuureille ole enää rajoja.

Laajasti käytetty ja monipuolinen - AMETEKin tuotemerkin Dunkermotorenin BG 75 -harjaton moottori...