Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.10.2022 02:10

Eppendorf-palkinto 2023: Kilpailukutsu

Nuorten eurooppalaisten tutkijoiden Eppendorf-palkinto, joka on suuruudeltaan 20 000 euroa, myönnetään vuosittain uransa alussa olevalle eurooppalaiselle tutkijalle, joka on tehnyt merkittävää työtä biolääketieteellisessä tutkimuksessa. Palkinto on myönnetty vuodesta 1995 lähtien yhteistyössä Nature-yhtiön kanssa.

Enintään 35-vuotiaat eurooppalaiset tutkijat, joilla on ylempi korkeakoulututkinto biolääketieteellisen tutkimuksen alalla, voivat hakea palkintoa vain 1. lokakuuta 2022 ja 15. tammikuuta 2023 välisenä aikana osoitteessa www.eppendorfcom/award/application.

Voittajan valitsee riippumaton asiantuntijakomitea, jonka puheenjohtajana toimii Reinhard Jahn (Max Planck Institute for Multidisciplinary Sciences, Göttingen, Saksa).

Täydelliset tiedot Eppendorf Award for Young European Investigators -palkinnosta, valintaperusteista ja aiemmista voittajista löytyvät osoitteesta www.eppendorf.com/award.





.

Lisää uutisia

Mastercycler® X40:n avulla päivittäiset laboratoriorutiinisi eivät ole ainoastaan luotettavia...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaksi biotieteiden alan johtavaa yritystä, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään strategisen yhteismarkkinointisopimuksen puitteissa.
myynninedistämistoimet 01. syyskuuta 2023 - 31. joulukuuta 2023
Me Eppendorfilla tunnustamme muovisten kulutustarvikkeiden keskeisen roolin laboratoriossa. Samalla olemme tietoisia siitä, että nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristönsuojelun yhteensovittaminen on keskeinen haaste biotieteiden laboratorion hallinnoinnissa. Siksi noudatamme periaatetta "Reduce, Reuse, Recycle" aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Hampurilainen biotieteiden alan yritys Eppendorf SE myöntää tänä vuonna arvostetun tutkimuspalkin...

My Green Lab® on sertifioinut Eppendorf Xplorer®- ja Xplorer plus -yksikanavaiset pipetit...