Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

19.10.2022 04:10

Vankka, kevyt ja ergonominen

Uudet KIPP:n puristusvivut, joissa on täysmuovikahva

Erittäin suuri jäykkyys ja lujuus pienellä painolla: Näiden ominaisuuksien ansiosta uudet muovikahvoilla varustetut puristusvivut soveltuvat erinomaisesti kaikille käyttöalueille. Suunnittelun osalta HEINRICH KIPP WERK jatkaa perinteitä. Ergonomiset tuotteet vakuuttavat modernilla ulkonäöllään ja miellyttävällä tuntumallaan.

Kiinnitysvipujen kahvat on valmistettu erityisestä korkean suorituskyvyn muovista. Kyseessä on erityisesti lasikuituvahvisteinen kestomuovi. Tämän materiaalin ansiosta hammastus voidaan sisällyttää suoraan tartuntaelementtiin. Sinkkipuristettu hammasrengas voidaan siten säästää muovisen kahvavivun päälle valettuna inserttinä.

Muista materiaaleista valmistettujen kiinnitysvipujen tavoin uudet tuotteet mahdollistavat työkappaleiden ja muiden esineiden kiinnittämisen tai kiinnittämisen. Käyttäjät hyötyvät työkaluttomasta kokoonpanosta ja nopeasta säädöstä. Klassisten kone- ja kalustorakentamisen käyttöalueiden lisäksi kiinnitysvipuja käytetään myös teleskooppitelineiden yksinkertaiseen korkeudensäätöön tai mittaustekniikan paikannukseen. Kuntoutusalalla ne mahdollistavat pyörätuolin jalkatuen säätämisen tai kävelytelineiden kahvan korkeuden säätämisen.

Sovelluksesta riippuen kiinnitysvipuja on saatavana eri kierteenhalkaisijoilla (M4-M16), sisä- tai ulkokierteillä ja viidellä eri kahvakoolla. Sisäkkeet ovat saatavana kiillotetusta teräksestä, sinipassivoituna sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuna versiona.

Tehokkaasta muovista valmistettu kahvaelementti on saatavana vakiona seitsemässä eri värissä. KIPP voi pyynnöstä valmistaa puristusvivut myös korkean lämpötilan muovista valmistettuina malleina - nämä puristusvivut on suunniteltu jopa 160 °C:n jatkuvaan käyttölämpötilaan.

Lisää uutisia

Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa
Kun hygienia on keskiössä