Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.11.2022 09:11

Dunkermotoren ja Siemens kehittävät yhdessä uuden messuprototyypin

Dunkermotoren, joka on AMETEKin tuotemerkki, on ollut Siemensin tuotekumppani SIMATIC MICRO-DRIVE -järjestelmissä jo vuosien ajan. Viime aikoina Dunkermotoren on työskennellyt tiiviimmin Siemensin kanssa kehittääkseen PROFINETiä, valmistajariippumatonta Industrial Ethernet -liitäntäteknologiaa, entisestään. Näin ollen oli järkevää yhdistää voimat ja esitellä kehitystyömme yhdessä yhteisellä prototyyppimallilla

Malli havainnollistaa 4 akselin synkronista toimintaa, jossa symbolisoitu mittauskärki liikkuu vakioetäisyydellä pyörivän ja lineaarisesti liikkuvan muoviprofiilin yli. Tämä on mahdollista kahdella BG 66 dPro PN -moottorilla mittauskärkeä varten ja kahdella BG 75 dPro PN -moottorilla liikkuvaa muoviprofiilia varten. DPro PN -moottoreissa on sertifioidut PROFINET-liitännät, ja ne tukevat PROFIdrive-ajoprofiilia käyttöluokissa 1 ja 4. Näin ollen monenlaisia laitteita voidaan käyttää saumattomasti TIA-portaalin kautta.

Toinen messumallin erityispiirre on fyysisen mallin ja virtuaalikuvan yhdistelmä. SIMIT- ja NX MCD -simulointiohjelmistojen avulla malli voitiin rakentaa 100-prosenttisesti etänä kotitoimistosta alkaen alustavasta konseptisuunnittelusta aina ohjelmointiin ja virtuaaliseen käyttöönottoon asti. Digitaalisen testivaiheen ansiosta fyysinen malli voitiin rakentaa ja ohjain ohjelmoida ongelmitta. Virtuaalista kuvaa voidaan ohjata erillisellä tietokoneella identtisenä simulaationa oikeasta mallista, jolloin vaikutukset toistuvat oikeassa mallissa. Säätimen osalta digitaalisen ja todellisen mallin välillä ei ole eroa.

Malli sai ensiesittelynsä LogiMAT 2022 -messuilla, ja se oli Dunkermotorenin osaston kohokohta. Vakuutu Dunkermotorenin ja Siemensin vahvasta kumppanuudesta.

Lisää uutisia

Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...

Dunkermotorenin uusi korkean resoluution kooderi korkeimpiin tarkkuusvaatimuksiin
16.-18. huhtikuuta 2024 Frankfurtin messukeskuksessa osastolla A171.
Nexofoxin MotionCode-ohjelmointiympäristön uudistuksen myötä älykkäiden moottoreiden ohjelmointi on nyt entistäkin helpompaa, eikä hajautetuille automaatioarkkitehtuureille ole enää rajoja.

Laajasti käytetty ja monipuolinen - AMETEKin tuotemerkin Dunkermotorenin BG 75 -harjaton moottori...