Luettelo

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

24.11.2022 03:11

Mittaa virtaus ilman esteitä: SU Puresonic -ultraäänianturi

  • Erittäin puhtaan veden ja veden tarkka virtausmittaus
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu vankka, komponentittomia osia sisältävä mittausputki tarjoaa korkean mediankestävyyden ja pysyvän tiiveyden
  • Toimintatilan LED ilmaisee anturin tilan Namur NE107:n mukaisesti
  • Signaalin voimakkuuden tulostaminen mahdollistaa johtopäätösten tekemisen prosessin laadusta
  • Tarkat mittaustiedot myös erittäin puhtaalla vedellä

SU Puresonic havaitsee veden virtausnopeuden suurella tarkkuudella jopa 1000 l/min. Ultraäänitekniikan ansiosta tämä koskee myös erittäin puhdasta vettä, jonka johtavuus on alhainen, kuten käänteisosmoosilaitoksissa tuotettua vettä. Yhdessä LDL-tuoteperheen johtavuusantureiden kanssa voidaan luotettavasti valvoa laatua suodatusprosessin aikana.
SU Puresonicin mittausputki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, eikä siinä ole mittaelementtejä, tiivisteitä eikä liikkuvia osia. Tämä tarkoittaa sitä, että mekaanisissa järjestelmissä, kuten juoksupyörissä tai turbiineissa, esiintyvien vaurioiden, vuotojen tai tukkeutumisten aiheuttamat virheet ja suunnittelun aiheuttama painehäviö on suljettu pois alusta alkaen.

Signaalin voimakkuus laadun ja kunnossapidon indikaattorina
Jatkuvasti tallennetun signaalin voimakkuuden perusteella voidaan tehdä johtopäätöksiä väliaineen laadusta tai kunnossapitotarpeesta. Jos arvo laskee, se voi olla merkki hiukkasten lisääntymisestä väliaineessa tai putken sisäseinämässä olevista saostumista. IO-Linkin kautta asyklisesti lähetettävän signaalin voimakkuuden avulla käyttäjä voi näin ollen ajoittaa huoltotyöt tai säätää prosessin kulkua varhaisessa vaiheessa. Näin voidaan varmistaa lopputuotteen korkea laatu. Tämä toiminto on toteutettu myös tavanomaisia järjestelmiä varten, joissa ei vielä ole IO-Linkiä. Jos signaalin voimakkuus laskee alle ennalta määritellyn tason, laitteen tila muuttuu, ja anturi ilmoittaa tästä diagnostiikkalähdöllä ja toimintatilan LED-valolla.

 

Lisää uutisia

Vision ja IO-Link? Se on mahdollista!
Essen, joulukuu 2023 - Saksan muotoilupalkinnon saa jälleen kerran ifm. Sen jälkeen kun tuomaristo oli viimeksi palkinnut kolme yrityksen tuotetta arvostetulla palkinnolla vuonna 2021, se myöntää palkinnon vuonna 2024 kunnonvalvontatyökalulle moneo RTM. Kyseessä on ensimmäinen muotoilupalkinto ifm:n ohjelmistotuotteelle.
Ifm electronicin uuden Istanbulin toimiston avajaiset pidettiin useiden vieraiden ja työntekijöiden läsnä ollessa 2022. syyskuuta.
Kohteen havaitseminen ja tarkastaminen yhdessä laitteessa
ifm:llä on kolme syytä juhlaan tämän vuoden German Design Awards -kilpailussa. LI-tasoanturi, monikattoinen kiekko ja TCC-lämpötila-anturi palkitaan himoituilla muotoilupalkinnoilla.

ifm rakentaa uuden pääkonttorin Esseniin
Viime vuosien jatkuva kasvu ja ennuste jatkuvasta m...