Luettelo

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

06.12.2022 00:12

ACE:n teollisuuskaasujouset: Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vaihtoehdot laajentavat käyttöalueita

Teollisuuskaasujouset soveltuvat erinomaisesti käytännön apuvälineiksi konepeltien, kansien ja luukkujen avaamiseen ja sulkemiseen. ACE Stoßdämpfer GmbH:lta on saatavana näitä koneenosia teollisuuskaasun puristus- ja vetojousina. Ne tukevat käyttäjän lihasvoimaa helposti ja luotettavasti, ja erilaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut versiot laajentavat lisäksi käyttömahdollisuuksia.

ACE:n teollisuuskaasujouset ja teollisuuskaasupuristusjouset ovat saatavana ruostumattomasta teräksestä V2A- ja V4A-seoksina tyyppimerkinnöillä GZ-15-GZ-40 ja GS-15-GS-40 rungon halkaisijan ollessa 15-40 mm. Lisäksi teollisuuskäyttöön tarkoitettuja kaasujousia on saatavana 8-12 mm:n kokoisina GS-8-GS-12-tyyppeinä V4A:ssa. Teollisuuskaasujousista vastaava ACE:n tekninen neuvonantaja Patrick Czeckay selittää syitä tähän: "Pienempiä GS-tyyppejämme pyydetään harvemmin ruostumattomasta teräksestä, ja silloin asiakkaamme vaativat kestävämpää V4A-seosta. Teollisuuden kaasuvetojousissa ei ole kysyntää pienemmillekin ruostumattomille terästyypeille niiden tilaa säästävän rakenteen vuoksi." Näiden kahden ruostumattoman teräksen laadullinen ero on se, että V4A:n krominikkeliteräs sisältää edelleen molybdeeniä. Laivanrakennukseen, esimerkiksi luukkujen nostamiseen tai säänneltyyn nopeuteen veneitä ulosvedettäessä, Langenfeldissä Reininmaalla sijaitseva yritys tarjoaa pääasiassa ruostumattomasta V4A-teräksestä valmistettuja tyyppejä. Toisin kuin V2A-seos, se kestää paremmin korroosiota ja merivettä molybdeenipitoisuutensa ansiosta. Kaikki ACE:n ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaasujouset vakuuttavat luotettavuudellaan, houkuttelevalla ulkonäöllään ja pitkällä käyttöiällään. Laadukkaat lisävarusteet tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden asentaa ne itse koneisiin ja järjestelmiin, varsinkin kun liitososia on saatavana myös ruostumattomasta teräksestä. Kiiltävän ulkonäkönsä vuoksi niitä käytetään usein alueilla, joilla on julkista liikennettä. Muutoin niitä käytetään silloin, kun hygieniavaatimukset ovat vieläkin tiukemmat, kuten lääketieteellisessä ja puhdastilatekniikassa sekä elintarviketeollisuudessa. Tästä syystä ne täytetään vakiona ruokaöljyllä, joka täyttää FDA 21 CFR 178.3570 -standardin vaatimukset. Muita käyttökohteita ovat auto- ja laitostekniikka sekä sotilas-, ympäristö- ja vesihuoltotekniikka.

ACE:n teollisuuskaasujouset venttiilitekniikalla ja täydellisellä huoltopalvelulla

ACE:n ratkaisujen hämmästyttävän hyvä hallittavuus selittyy ennen kaikkea sillä, että teollisuuskaasujouset voidaan täyttää typellä yksitellen kaikissa tyypeissä käytetyn venttiilitekniikan ansiosta. Tämän tekniikan avulla voimat voidaan mukauttaa tarkasti kulloiseenkin sovellukseen tyhjentämällä tai täyttämällä typpeä paikan päällä asiakkaan toiveiden mukaan täyttökotelon avulla. ACE:n asiantuntijat eivät ainoastaan tue asiakkaita tässä, vaan ovat myös milloin tahansa käytettävissä antamaan neuvoja ja suunnittelua puhelimitse tai suoraa apua asiakaskohtaisten ratkaisujen kanssa. Yhtäältä palvelua tarjotaan verkossa sähköpostitse tai chatin kautta, toisaalta asiakkaat valitsevat yhä useammin tavan kaasujousen laskenta- ja konfigurointityökalujen avulla. Tämä johtuu myös siitä, että vastaava ohjelmisto on intuitiivinen ja visuaalisesti miellyttävä ja tarjoaa mahdollisuuden valita 2D- tai 3D-näkymän.


.

Lisää uutisia

Digitalisaatiota ja lean-johtamismallia pidetään monissa yrityksissä tervetulleena laihdutuskuuri...

Pyörätuoleja testatessaan valmistajat pelaavat ymmärrettävistä s...

Pyörätuoleja testatessaan valmistajat pelaavat ymmärrettävistä s...

22.12.2023 01:05

Turvalliset iskunvaimentimet
Hätäpysäytysasiantuntijat juhlivat ensi-iltoja elokuvissa ja televisiossa
Kun on kyse teollisuuden vaimennustekniikasta, ACE on yksi ensimmäisistä kohteista, joihin useimmat insinöörit ja suunnittelijat ympäri maailmaa ottavat yhteyttä. Olipa asiantuntijoilla mitä tiedusteluja tahansa, ACE vastaa niihin aina nopeasti, joko verkossa tai henkilökohtaisen yhteydenoton kautta paikan päällä.

Pyörätuolien suunnittelussa on paljon parantamisen varaa. Tästä on osoituksena yksiakselinen Hoss...