Luettelo

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

Oikean voiteluaineen valinnalla voidaan optimoida prosesseja merkittävästi laitos- ja konetekniikassa.

OKS:n erikoisvoiteluaineet eivät ainoastaan paranna laitteiden ja järjestelmien suorituskykyä, vaan ne täyttävät myös DIN ISO 9001 -standardin mukaiset laatuvaatimukset.

Edut laitosten ja koneiden rakentamisessa

  • Laaja tuotevalikoima ja ratkaisut yhdestä lähteestä Voiteluratkaisut, jotka täyttävät täsmällisesti kunkin järjestelmän vaatimukset Laitosten ja koneiden suorituskyky paranee merkittävästi.
  • Erityisen sopivat ratkaisut takaavat kilpailuedun Jatkuva sovelluskohtainen tuotekehitys.
  • Kaikki OKS-tuotteet täyttävät DIN ISO 9001 -standardin mukaiset laatuvaatimukset.

Optimaaliset voiteluratkaisut laitosten ja koneiden rakentamiseen

Kone- ja laitostekniikkaa pidetään yhtenä Saksan talouden vahvimmista segmenteistä. OKS tarjoaa tälle teollisuudenalalle laajan valikoiman voiteluratkaisuja, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset ja takaavat laitosten ja koneiden moitteettoman toiminnan. Loppujen lopuksi vaatimukset ovat korkeat: koneiden, laitteiden ja laitosten on toimittava luotettavasti, niiden on oltava pitkäikäisiä ja niiden on täytettävä tiukat turvallisuus- ja hygieniamääräykset. Teknisiä työvälineitä ja kulutustavaroita koskeva tuoteturvallisuuslaki koskee kaikkia saksalaisia valmistajia. Kaikki OKS-tuotteet täyttävät nämä vaatimukset 100-prosenttisesti.

Laaja tuotevalikoima ja ratkaisut yhdestä lähteestä

Optimaalisen voiteluratkaisun avulla, joka on täsmällisesti sovitettu kunkin järjestelmän vaatimuksiin, valmistajat voivat parantaa merkittävästi järjestelmiensä ja koneidensa suorituskykyä ja varmistaa siten ratkaisevan kilpailuedun. OKS:n erikoisvoiteluaineiden ja kemoteknisten huoltotuotteiden valikoima sekä laaja palveluvalikoima kattavat suuren osan laitos- ja koneenrakennuksen tribologisista sovelluksista. Ratkaiseva etu: asiakkaat saavat kaikki voiteluaineratkaisut yhdestä lähteestä.

Jatkuva sovelluskohtainen tuotekehitys

Lisäksi OKS tarjoaa asiakkailleen korkeimmat laatuvaatimukset. Kehityksen ja tuotannon kokeneet työntekijät suorittavat kaikille voiteluaineratkaisuille kattavat testit ja turvatarkastukset DIN ISO 9001 -standardin mukaisesti, jota pidetään tärkeimpänä laadunhallinnan standardina ja joka on tunnustettu sekä kansallisesti että kansainvälisesti. OKS:n asiantuntijat kehittävät jatkuvasti uusia tuotteita huipputason laboratorioissa ja optimoivat myös olemassa olevaa valikoimaa. Näihin kuuluvat teollisuuden erikoisvoiteluaineet, kuten tahnat, öljyt, sidotut pinnoitteet, kuivavoiteluaineet sekä huoltotuotteet ja puhdistusaineet.

Lisää uutisia

Pakastetuotteiden valmistajien tuotantokapasiteetti on jo kuukausien ajan ollut äärirajoilla, ja on tärkeää välttää koneiden seisokit ja viat. Ammattitaitoisesta kunnossapidosta onkin tulossa yhä useammin kriittinen menestystekijä

Oikea voiteluaine jokaiseen sovellukseen.

Tämä pätee erityisesti kunnallisiin sovelluksii...