Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.03.2023 13:03

GR 63 Formula 1:n huipulla

Mitä yhteistä on Formula 1 -kuljettaja George Russellilla ja AMETEKin tuotemerkin Dunkermotorenin harjatulla tasavirtamoottorilla?

Molemmilla on lyhenne GR 63, ja molemmat ovat todellisia huippusuorittajia!

Kun George Russell ajaa Formula 1:n huipulle mustassa kypärässään, jossa on "GR 63" -jälki, Dunkermotorenin GR 63 -harjattu tasavirtamoottori on jo vuosia johtanut voimansiirtotekniikkavalmistajan myydyimpien moottoreiden listaa.

Noin 800 000 myydyllä yksiköllä vuodessa GR 63 -moottori, jossa on kaksi pituusvaihtoehtoa ja eri jänniteversioita 12-230 V, on Dunkermotorenin myydyin moottori. Tämä ei ole yllätys! Aivan kuten George Russell, se on todellinen monilahjakkuus. Samalla kun Mercedes-tiimin kuljettaja kiertää menestyksekkäästi maailman monipuolisimpia kilparatoja, GR 63 automatisoi luotettavasti koneita monenlaisissa sovelluksissa.

Nimellisnopeuksilla 3300 rpm - 6000 rpm, jopa 180 watin jatkuvalla teholla ja jopa 500 watin huipputeholla tämä moottori osoittautuu hyväksi esimerkiksi oviautomaation alalla. Yhdistettynä sopivaan Dunkermotorenin moduulijärjestelmään kuuluvaan matovaihteistoon saadaan erittäin kompakti käyttöratkaisu, kun se asennetaan kierto-, liuku- tai heilurioviin. Myös lääkintätekniikan alalla GR 63 on toiminut luotettavasti useiden vuosien ajan. Sen kuulalaakerit ja lisävarusteena saatava häiriösuojaus mahdollistavat lääketieteellisten pumppujen erityisen hiljaisen ja tasaisen toiminnan. Suuren tehotiheytensä ja kullekin sovellukselle räätälöidyn vaihtuvan syöttöjännitteen ansiosta moottori soveltuu erinomaisesti myös akkukäyttöisiin liikkuviin pumppuihin. Sovelluksissa, kuten junan portaissa ja junanovissa, GR 63 on erittäin haluttu hinta-laatusuhteensa ansiosta. Liitetyn kooderin ja jarrun avulla eri korkuisten laiturien juna-askelmat voidaan kohdistaa ja pitää turvallisesti paikallaan. Suojausluokka IP 67:ään asti takaa huoltovapaan toiminnan koko käyttöiän ajan myös vaikeissa olosuhteissa, joissa kosteus, lika ja pöly rasittavat moottorikoteloa. GR 63:n huippuominaisuudet eivät myöskään rajoitu teollisuusautomaatioon. Teollisista tulostimista elintarviketeollisuuteen, tämä harjattu tasavirtamoottori on jo vuosien ajan ohjannut luotettavasti lukemattomia sovelluksia - ja ehkä se ohjaa pian myös sinun sovellustasi.

Dunkermotoren on maailman markkinajohtaja aina 5 kW:n tehoalueeseen asti ulottuvassa voimansiirtotekniikassa ja tarjoaa räätälöityjä voimansiirtoratkaisuja yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Jatkuvan tuotekehityksen avulla Dunkermotoren tekee parhaansa, jotta GR 63 ajaisi luotettavasti miljoonia sovelluksia myös tulevaisuudessa ja jatkaisi menestystään - aivan kuten George Russell matkalla Formula 1 -listan kärkeen.







Lisää uutisia

Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...

Dunkermotorenin uusi korkean resoluution kooderi korkeimpiin tarkkuusvaatimuksiin
16.-18. huhtikuuta 2024 Frankfurtin messukeskuksessa osastolla A171.
Nexofoxin MotionCode-ohjelmointiympäristön uudistuksen myötä älykkäiden moottoreiden ohjelmointi on nyt entistäkin helpompaa, eikä hajautetuille automaatioarkkitehtuureille ole enää rajoja.

Laajasti käytetty ja monipuolinen - AMETEKin tuotemerkin Dunkermotorenin BG 75 -harjaton moottori...