Luettelo

Erlemann & Huckenbeck GmbH & Co KG

Erlemann & Huckenbeck GmbH & Co KG

Erlemann & Huckenbeck GmbH & Co KG

18.04.2023 13:04

Erlemann & Huckenbeckin laadukkaat muoviosat

Asiantuntijasi kestomuovisten ja kestomuovisten valumassojen käsittelyssä

Erlemann & Huckenbeckin palveluvalikoiman kulmakiviä ovat kestomuovista ja kestomuovista valmistetut muoviosat, jotka valmistetaan piirustusten mukaan ruisku- tai muotopuristamalla. Molemmilla segmenteillä yritys hyödyntää laajaa tietotaitoa, joka näkyy asiakkaille korkealaatuisena ja erittäin toimivana komponenttina. Tärkeimpiin tuotteisiin kuuluvat kahvat, nupit, nupukantaruuvit, käsipyörät ja tiivisteklipsit.

Kestävyytensä, korkean lämmönkestävyytensä (itsestään sammuva) ja erinomaisten virtausarvojensa ansiosta kestomuovista valmistettuja komponentteja käytetään esimerkiksi autoteollisuudessa, materiaalinkäsittelyssä ja koneenrakennuksessa. Koska ne kestävät hyvin happoja, emäksiä ja liuottimia sekä ovat kulutuksen ja mittojen suhteen erittäin kestäviä, ne ovat suosittuja myös lääketieteen alalla. Lisäksi niiden pinta on usein kiiltävä ja helposti puhdistettava. Kestomuovit voidaan jakaa kolmeen eri tyyppiin: vapaasti virtaavat materiaalit, massamuovausmassat (BMC) ja levymuovausmassat (SMC), joista vapaasti virtaavat kestomuovit muodostavat suurimman käyttöalueen.

Kestomuovit ovat helpommin muotoiltavissa ja muokattavissa alhaisemman sulamispisteensä vuoksi, ja ne tarjoavat siten tiettyä joustavuutta. pitkäaikaisessa käytössä ja vastaavassa kuormituksessa se ei kuitenkaan muodonmuutoksia aiheuta alhaisen virumisnopeutensa ja korkean kestävyytensä ansiosta. Kestomuovit ovat myös kestäviä ja kemiallisesti kestäviä, mutta toisin kuin kestomuovit, ne voidaan sulattaa ja kierrättää useita kertoja, mikä tekee niistä kestävämmän valinnan. Jotkin kestomuovit, kuten polykarbonaatti ja akryyli, ovat myös läpinäkyviä, joten ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi ikkunoihin, linsseihin ja näyttöihin.

Valmistusprosessi ja sovellukset

Erlemann & Huckenbeck valmistaa kestomuoviosia puristusvalumenetelmällä, jossa käytetään yrityksen omia puristusmuotteja - tämä on yrityksen erityisosaamista ja ainutlaatuinen myyntivaltti. Tässä prosessissa kyseinen kestomuovi (vapaasti valuva, BMC, SMC) täytetään kylmänä tai hieman esilämmitettynä pystysuoraan aukeavaan muottiin, jonka käyttölämpötila on 130-150 °C. Heti kun kestomuovi on puristettu muottiin, muottityökalu avataan. Heti kun kestomuovi osuu muottiin, lämpöreaktio alkaa: raaka-aine muuttuu nestemäiseksi ja alkaa homogenisoitua. Samanaikaisesti tämän prosessin kanssa puristin suljetaan, jotta materiaali jakautuu tasaisesti onteloon ja kovettuu. Tämän jälkeen osa, esimerkiksi junaliikenteen sisäpuhelinasemien kotelot tai kannet, hiotaan ja kiillotetaan tarpeen mukaan.

Lämpömuovien ruiskuvaluprosessissa E&H:n muotit avataan vaakasuoraan. Kuiva kestomuovi sekoitetaan suppilossa lisäaineiden, kuten värin, UV- tai palostabilisaattorin kanssa ja homogenoidaan ruiskutusyksikössä. Sen jälkeen se ruiskutetaan paljon viileämpään muottiin ja täyttää muotin ontelot. Kovettumisajan jälkeen valmiit osat, kuten tiivistyspuristimet tai rullat, voidaan poistaa.






Lisää uutisia

Lomake B, jossa on kierrepultti
  • Muovikahva Duroplast, PF 31...

Muoto E, jossa kierreholkki
Muovikahva kestomuovia, PF 31
Kierreholkki ruostumatonta te...

Erlemann+Huckenbeckin tähtikahvoja on saatavana kahtena materiaalivaihtoehtona.

Kest...