Luettelo

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

30.05.2023 13:05

Uusi brändi-identiteetti: Tervetuloa KÖRBER Fittingsiin

Yhä monimutkaisemmassa maailmassa jatkuva muutos on välttämätöntä, jotta emme menettäisi kosketusta.

Teemme nyt tämän muutoksen näkyväksi - uudella yritysviestinnällämme. KÖRBERin koko ulkoasu on modernisoitu perusteellisesti ja tehty tulevaisuuteen sopivaksi helmikuusta 2023 alkaen.



Uudistetun tuotemerkin nimen, uuden optimoidun logon sekä uuden fontin avulla brändin ulkoasu optimoidaan myös erityisesti digitaaliseen mediaan.Maailma muuttuu Maailmamme muuttuu yhä monimutkaisemmaksi. Sosiaaliset, poliittiset ja taloudelliset muutokset ovat olennainen osa elämäämme. Meidän on sopeuduttava uusiin asioihin lähes päivittäin.


Ja jos emme pysy ajassa mukana, menetämme nopeasti kosketuksen ......

ja me muutumme sen mukana. KÖRBER on myös jatkuvassa muutostilassa. Tuotteita ja palveluita kehitetään edelleen, uusi yritysjohto muokkaa tulevaisuutta. Tällainen jatkuva muutos on välttämätöntä, ja käsittelemme sitä aktiivisesti, jotta voimme muokata menestyksekästä tulevaisuutta.



Teemme tämän muutoksen nyt näkyväksi - uudella yritysviestinnällä.Uusi ulkoasu Ensimmäinen asia, jonka varmasti huomaat, on uusi logomme ja uudistettu tuotemerkkimme. Jälkimmäistä on mukautettu, ja se sisältää nyt myös tuoteryhmän nimen: Fittings. Tällä haluamme terävöittää profiiliamme ja korostaa tuotevalikoimamme laajuutta. Sanamerkki on asetettu fontilla "Barlow". Se on johdettu DIN-standardin mukaisesta fontista, ja se viestii luotettavuudesta, tarkkuudesta ja laadusta - typografisella tavalla. Merkkimme on kehitetty edelleen evolutiivisesti: Välit ja välit on optimoitu ja kaarevuutta korjattu, joten se on nyt teknisesti tarkempi. Tunnuslause ja brändiväite on vastedes kirjoitettu kirjasinkirjoituksella. Tämä ilmentää persoonallisuuttamme ja käsityötaitojamme.


Perheyrityksessämme toimivat omistautuneet ihmiset, jotka vastaavat valmistuksesta, laadunvarmistuksesta tai prosesseista. ...

todistettu laatu. Modernisointi ei kuitenkaan rajoitu vain brändi-identiteettiimme. Yrityksen yli 65-vuotisen historian aikana on muuttunut paljon. Työn laadulle asettamamme korkeat vaatimukset ovat jatkuvasti kasvaneet.



Pidämme kiinni tästä hyväksi havaitusta konseptista tullaksemme entistäkin paremmiksi. "Arvot voidaan säilyttää vain muutoksessa." - Richard Löwenthal (1908-91), saksalais-englantilainen julkisuudenhoitaja ja valtiotieteilijä