Luettelo

SRT Resistor Technology GmbH

SRT Resistor Technology GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • RoHS

SRT Resistor Technology GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • RoHS

26.07.2023 01:07

Korkean lämpötilan siruvastukset jopa 300 °C:seen asti

SRT Resistor Technology GmbH voi nyt tarjota siruvastusten valmistusprosessiensa ansiosta siruvastuksia, jotka soveltuvat korkeisiin lämpötiloihin jopa 300 °C:n lämpötiloihin. Tämä uusi mahdollisuus johtuu siitä, että nämä siruvastukset eivät sisällä orgaanista materiaalia eivätkä nikkeliä tai tinaa kontaktirakenteessa. Pikemminkin näiden vastusten ulkokontakti koostuu korkealaatuisesta PtAg-seoksesta, joka vastuskerroksen tavoin poltetaan noin 850 °C:ssa ja sintrataan kiinni keraamiseen alustaan.

Kun komponentteja käsitellään korkeisiin käyttölämpötiloihin, ongelmaksi muodostuu se, että 300 asteen lämpötiloihin asti käytettävien juotosten valikoima on hyvin rajallinen. Sen lisäksi, että näiden siruvastusten kontakti kestää korkeita lämpötiloja, niillä on kuitenkin se ominaisuus, että ne voidaan luotettavasti koskettaa johtavilla liimoilla. Markkinoilla saatavilla olevat johtavat epoksi- tai polyimidipohjaiset liimat ovat siis järkevä ja luotettava liitäntätapa.

Tällä hetkellä SRT-vastussarjoista CHR, CHS ja CHM on saatavana myös korkean lämpötilan versiot CHR-HT, CHS-HT ja CHM-HT.

Kaikkia näitä tyyppejä koskevat yleiset tiedot korkean lämpötilan sovelluksia varten on koottu yhteen tietolehdessä "High-Temperature-Chip-R.pdf". Tämä sekä näiden tyyppien yksittäiset tietolehdet ovat ladattavissa kotisivuiltamme kohdasta Downloads. Verrattuna normaalilämpötila-alueella käytettäviin vastuksiin, korkean lämpötilan tuotteissa suoritetaan ennen lopullista mittausta vastaava esi-vanhentaminen vastusten mahdollisten drift-muutosten ennakoimiseksi.

Korkeissa lämpötiloissa käytettävien sovellusten lisäksi näiden tyyppisarjojen siruvastuksilla on myös se ominaisuus, että ne eivät ole magneettisia. Tavallisissa siruvastuksissa on kontaktijärjestelmässä nikkelikerros, jolla on ferromagneettisia ominaisuuksia. Korkeissa magneettikentissä, kuten tietokonetomografeissa, tämä magneettinen ominaisuus aiheuttaa komponentteihin kohdistuvien mekaanisten voimien lisäksi myös vakavia häiriöitä elektronisessa hyötysignaalissa. Tämä ominaisuus on avannut uuden sovellusalueen tällaisille siruvastuksille.

Lisää uutisia

SRT Resistor Technology GmbH on onnistunut optimoimalla asettelun ja painotekniikan laajentamaan...