Luettelo

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

16.08.2023 01:08

Turvallisuussovelluksia varten: PROFIsafe-kooderit

Uudet PROFIsafe-enkooderit Industrial Ethernet -alustalla.
Industrial Ethernet on yhä tärkeämpi automaatiossa ja erityisesti toiminnallisen turvallisuuden alalla. Kübler on jo toteuttanut oman modulaarisen ja suorituskykyisen Industrial Ethernet -enkooderialustansa pohjalta PROFINET-enkooderin. Nyt Kübler esittelee ensimmäisen turvallisen Industrial Ethernet -enkooderinsa: SIL3/PLe-sertifioitu Sendix S58 PROFIsafe.

Seuraavana askeleena uuden kooderiperheen laajentamisessa Kübler esittelee uuden SIL3-sertifioidun Sendix S58 PROFIsafe -kooderin. Enkooderi lähettää jopa 15 bittiä turvallista tai 24 bittiä ei-turvallista tietoa sekä täysin redundanttia 12 bitin turvallista monikierrostietoa. Alusta-arkkitehtuurin ansiosta tämä on toteutettu täysin samalla rakenteella kuin F58 PROFINET -enkooderi. Sendix S58 PROFIsafe on varustettu uusimmilla profiileilla (PROFINET v2.35 / PROFIsafe-profiili v2.6, PROFIdrive-profiili v4.2, ENCODER-profiili v4.2,).
Enkooderi vastaa kooderiluokkaa 4 ja toimittaa saadut mittaus- ja diagnostiikkatiedot vakiomuotoisten turvallisuustelegrammien 36/37 kautta.Integroidun web-palvelimen ansiosta uusi Sendix S58 on 100-prosenttisesti tulevaisuudenkestävä. Sendix-brändi on aina edustanut Küblerillä korkeinta kestävyyttä ja luotettavuutta. Safety-LockTM -rakenteen vankan laakerirakenteen ja korkean IP67-suojausasteen ansiosta uudet PROFIsafe-kooderit soveltuvat lähes kaikkiin sovelluksiin.

Toiminnallisen turvallisuuden alalla alustakonsepti tarjoaa erityisiä etuja
S58-monikierroskooderit on varustettu monikierrosvaihteilla. Uuden muotoilun ansiosta, jossa ei ole klassista kenttäväylän kantta, uudet enkooderit ovat tilaa säästäviä ja siksi ihanteellisia ahtaimpiinkin asennustiloihin.Asiakkaan erityisvaatimukset voidaan myös toteuttaa; sekä laiteohjelmisto- että laitteistopuolella: erityisistä oletuskonfiguraatioista, lisäsanomista, hyväksynnöistä (Ex 2/22), pintasuojauksesta äärimmäisiin vaatimuksiin aina valinnaisiin ominaisuuksiin asti.
Küblerille "tulevaisuuden elinkelpoisuus" on tämän uuden Industrial Ethernet -alustan erityispiirre. Uudet laiteohjelmistoversiot voidaan asentaa suoraan päivityksen kautta. Tämä tapahtuu nopeasti ja helposti kooderin integroidun web-palvelimen kautta. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden vastata sovelluksen tuleviin vaatimuksiin. Tätä ominaisuutta täydentää myös uusimpien / uusimpien protokollapinojen käyttö, jotka tuovat mukanaan huomattavasti enemmän ominaisuuksia.

Käyttökohteet

Yleinen konepajateollisuus, varastologistiikka, teatteriteollisuus, nosturit, satamanosturit, intralogistiikka - AGV:t, pinoamisnosturit, kuljetintekniikka, nosto- / saksilavapöydät, robotiikka, merenkulku.

Lisää uutisia

Odotamme innolla tapaamistamme

Sindex-messuilla Bernissä


Halli...

MittapyöräjärjestelmätJärjestelmät nopeudenmittaukseen, asennon tun...

Varhaisessa vaiheessa käytyjen teknologiakeskustelujen ansiosta on syntynyt tulevaisuuden ratkaisu, joka tuo lisäarvoa.
Sovellukseesi sopivat kiertokooderit, langalla toimivat kooderit ja LCD-kosketusnäytöt.
Sendix Plus -modulaarinen kooderialusta muuntaa luettelotuotteet sovelluksiksi