Luettelo

28.08.2023 01:08

Lehnert GmbH Fernwaldista Keski-Hessenistä kasvattaa liikevaihtoaan 40 prosenttia edellisvuodesta / Myönnetty "Tulevaisuuden työnantaja" -merkki

Lehnert GmbH:n toimitusjohtajalla Lutz Köppenillä on näinä päivinä hyvät naurut: hänen yritykselleen myönnettiin äskettäin "Tulevaisuuden työnantaja" -merkki. Tämä on hyvä uutinen keskisuurelle yritykselle, joka on erikoistunut väliseinäjärjestelmiin ja teolliseen sisätilarakentamiseen, kun ammattitaitoisista työntekijöistä on suuri pula. "Olen hyvin ylpeä tästä palkinnosta", Köppen tunnustaa. Palkinto osoittaa, että yritys ei ole vain taloudellisesti menestyvä, vaan se asettaa myös ja erityisesti työntekijänsä toimintansa keskiöön.
Viime vuonna liikevaihto kasvoi 40 prosenttia 24,5 miljoonaan euroon, ja Lehnert tarjoaa työpaikoille toiminnallisia ja esteettisiä huonekonsepteja joustaviin kehittämismahdollisuuksiin parhaalla akustiikalla. Se, että menestys ei ole itsestäänselvyys, vaan sillä on tekemistä yrityksessä työskentelevien ihmisten kanssa, korostui nyt jälleen kerran palkinnon myötä. Yritys oli saanut hakemuksessa pisteitä viideltä osa-alueelta: nykyaikainen johtaminen, innovatiivinen vahvuus, digitaalisen muutoksen tila, työntekijäystävällisyys ja rekrytointistrategiat. 85 työntekijää, mukaan lukien kolme harjoittelijaa, hyötyvät tällä hetkellä yrityksen myönteisestä työympäristöstä.
Tänä vuonna työntekijöiden määrää aiotaan kasvattaa entisestään, 5-10 uutta kollegaa ja kaksi uutta harjoittelijaa on tarkoitus palkata pääasiassa kaupallisille ja teknisille aloille. Etsimme teollisuus- ja toimistovirkailijoita, teknikkoja ja piirtäjiä. Monien lisäkoulutusmahdollisuuksien lisäksi koulutetaan erityisesti tietoteknistä osaamista, jotta ollaan aina ajan tasalla. "Pyrimme edistämään aggressiivisesti digitalisaatiota yrityksessämme, toimitusjohtaja sanoo. Tätä aihetta pidetään suurena mahdollisuutena pysyä kilpailukykyisenä tulevaisuudessa.

Lisää uutisia

Tyylikkäät teräs- ja lasiseinäelementit
L...