Luettelo

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

15.09.2023 01:09

Korkealuokkainen kosteus- ja lämpötila-anturi korkeimpiin vaatimuksiin

Uuden HTS801:n myötä E+E Elektronik tuo markkinoille tähän mennessä tehokkaimman kosteus- ja lämpötila-anturinsa teollisiin sovelluksiin. Monipuolisessa huippuluokan mittauslaitteessa yhdistyvät itävaltalaisen anturispesialistin vuosikymmenien kokemus kosteudenmittauksen alalla ja teollisuuden mittaustekniikan korkeat laatuvaatimukset. HTS801:n mittausantureissa on laadukas, lämmitettävä anturielementti, joka mahdollistaa tarkat ja pitkäaikaiset vakaat mittaukset vaikeimmissakin olosuhteissa. Lisävarusteet, kuten runsas värinäyttö tai rapidX-tekniikkaa hyödyntävä plug-and-play-anturin vaihto takaavat käyttäjäystävällisen käytön ja helpon huollon.
Erinomainen mittausteho, laaja sovellusalue

HTS801 soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi sovelluksissa, joissa esiintyy korkeaa kosteutta ja kemiallista altistumista. Tämän perustana on monoliittisesti rakennettu E+E-anturielementti. Integroitu lämmitin mahdollistaa anturielementin kohdennetun lämmittämisen ja estää siten kondensaation ja sen kielteiset vaikutukset mittaustulokseen. Vaatimuksista riippuen on käytettävissä kaksi rakennekohtaista toimintatilaa:

"Condensation Guard" lyhytaikaista kondenssiriskiä varten
"High Humidity Guard" pysyvää korkeaa kosteutta ja kondensoituvia olosuhteita varten
Lisäksi kaikissa HTS801-malleissa on automaattinen palautustoiminto (ARC). Tämä poistaa kemialliset epäpuhtaudet ja estää mahdolliset ajelehtimisvaikutukset lämmittämällä anturielementtiä lyhytaikaisesti voimakkaasti.

Lisäksi hyväksi todettu E+E-anturipinnoite suojaa anturielementtiä ja sen juotosliitoksia korroosiolta tai kerrostumilta. Tämä erikoispinnoite pidentää anturin käyttöikää ja takaa tarkat mittaustulokset ja paremman pitkäaikaisen vakauden vaikeissa tai syövyttävissä ympäristöissä.

Laajan käyttöalueensa -80 °C:sta 180 °C:seen ja 300 bariin ansiosta HTS801 soveltuu monenlaisiin sovelluksiin, kuten kuivausprosessien valvontaan, kosteuden ja lämpötilan valvontaan polttokennojen testauspenkissä, ilmastointikammioissa tai korkean kosteuden varastotiloissa, vaativiin mittaustehtäviin meteorologiassa ja paljon muuhun.

Vankka polykarbonaatti- tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo, jossa on suojausluokka IP65 / NEMA 4X, tekee HTS801:stä helpon asentaa ja huoltaa.

Plug-and-play-anturin vaihto

HTS801:ssä on mahdollisuus käyttää älykkäitä, kytkettäviä antureita. Jokainen HTS801 rapidX Smart Probe voidaan vaihtaa plug-and-play -periaatteella ilman konfigurointia, säätöä tai kalibrointia. Erityiset parametrit tallennetaan suoraan anturiin ja ne välitetään anturiin, kun se kytketään. Näin vältetään käyttökatkokset ja kustannukset, jos anturi on vaihdettava vaurioitumisen tai uudelleenkalibroinnin vuoksi.

Näyttö, jossa on tiedonkeruu- ja diagnostiikkatoiminto

HTS801 on saatavana lisävarusteena 3,5 tuuman TFT-värinäytöllä. Sen avulla voidaan näyttää samanaikaisesti jopa neljä mitattua muuttujaa ja valvoa niitä paikan päällä. Integroitu tiedonkeruutoiminto tallentaa jopa 20 000 mitattua arvoa mitattua muuttujaa kohti. Ne voidaan näyttää graafisesti näytöllä tai ladata USB-palveluliitännän kautta. Sisäänrakennetun diagnostiikkatoiminnon avulla HTS801:n toimintatila voidaan tarkistaa suoraan laitteesta.

Liitännät ja konfigurointi

Mittaustiedot ovat käytettävissä kahdesta vapaasti skaalattavasta analogialähdöstä, RS485- (Modbus RTU) tai Ethernet PoE (Modbus TCP) -liitännästä sekä kahdesta hälytys- (rele-) lähdöstä. Tämä mahdollistaa anturin joustavan integroinnin räätälöityihin tiedonkeruujärjestelmiin.

HTS801 voidaan konfiguroida USB-liitännän kautta ilmaisella PCS10-konfigurointiohjelmistolla tai suoraan laitteessa näytön ja painikkeiden avulla.

Lisää uutisia

Uppoudu "vihreään vyöhykkeeseen" ja löydä potentiaalisi: huipputeknisten antureiden avulla tehokkaampaa huomista varten

CDS201-, HTS201- ja TES201-antureiden muodostaman kolmikon myötä itävaltalainen an...

Digitaalinen anturimoduuli kustannustehokkaaseen kosteuden ja lämpötilan mittaukseen

I...

alkaen 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Halli 3, osastot F31 - F32

Itävaltalainen anturivalmistaja E+E Elektronik laajentaa digitaalisten anturielementtien val...

E+E Elektronikin uusi kosteuslaskin laskee kaikki kosteuteen liittyvät parametrit sekä painekastepisteen.