Luettelo

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

21.09.2023 01:09

Lisää joustavuutta ja helpompaa työskentelyä yleiskäyttöisillä ruuvinvääntimillä ACE-kaasuvetojousien avulla

Helpotusta käsittelyn ja muuntamisen aikana: ACE:n kaasuvetojousella ja rakenteellisilla vaimentimilla varustettu yleiskäyttöinen ruuvinväännin

Osassa 1 esitellyssä Metallatelier GmbH:n yleiskäyttöisen ruuvinvääntimen jatkokehityksessä on pienten iskunvaimentimien lisäksi ACE:n kaasuvetojouset ja rakenteelliset vaimentimet, jotka suojaavat rakennetta loppuasennoissa ja parantavat tuottavuutta. Nämä voimaa säästävät ja suojaavat osat helpottavat korkeussäätöä ja ovat innovatiivisen kokonaisrakenteen lisäksi tämän käyttäjäraportin toisen osan aiheena.

Ostrachissa Oberschwabenissa sijaitsevalle Bilgram Chemie GmbH:lle kehitetyt ja valmistetut yleiskäyttöiset ruuvinvääntimet edustavat pientä sarjaa. Suunnittelun takana ovat David Fuchs, hyödyllisyysmallisuojatun edeltäjän keksijä ja Metallatelier GmbH:n omistaja, sekä suunnittelija Sunyam Riegger ja kokoonpanotiimi Deggenhausenista Bodenjärven alueelta. Ensimmäisen sarjan suunnittelusta saatujen kokemusten perusteella jatkokehityksen ensisijaisena tavoitteena oli lisätä erikoiskoneiden tuotantonopeuksia, lisätä joustavuutta ja helpottaa käyttöhenkilökunnan käsittelyä vuorotyössä. Nämä vaatimukset johtuivat pääasiassa siitä, että COVID 19 -pandemian jälkeen Bilgram Chemie GmbH:n on täytettävä ja kierrettävä erikokoisia pulloja desinfiointiaineilla suuria määriä mahdollisimman lyhyessä ajassa.


Lisää uutisia

Digitalisaatiota ja lean-johtamismallia pidetään monissa yrityksissä tervetulleena laihdutuskuuri...

Pyörätuoleja testatessaan valmistajat pelaavat ymmärrettävistä s...

Pyörätuoleja testatessaan valmistajat pelaavat ymmärrettävistä s...

22.12.2023 01:05

Turvalliset iskunvaimentimet
Hätäpysäytysasiantuntijat juhlivat ensi-iltoja elokuvissa ja televisiossa
Kun on kyse teollisuuden vaimennustekniikasta, ACE on yksi ensimmäisistä kohteista, joihin useimmat insinöörit ja suunnittelijat ympäri maailmaa ottavat yhteyttä. Olipa asiantuntijoilla mitä tiedusteluja tahansa, ACE vastaa niihin aina nopeasti, joko verkossa tai henkilökohtaisen yhteydenoton kautta paikan päällä.

Pyörätuolien suunnittelussa on paljon parantamisen varaa. Tästä on osoituksena yksiakselinen Hoss...