Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

25.09.2023 01:09

Kestävä kehitys keskiössä - uusi Dunkermotorenin asiakaslehti

Motion Journalin uudessa numerossa "mo keskittyy siihen, millä on todella merkitystä: Ympäristömme

AMETEKin tuotemerkkiin kuuluva Dunkermotoren on keksinyt jotain aivan erityistä asiakaslehtensä "mo" seitsemättä numeroa varten. Vetotekniikkavalmistaja tarjoaa uudessa muodossaan houkuttelevan katsauksen kulissien taakse ja selittää lukijoille, miten kestävän kehityksen teema kulkee läpi yrityksen.

Dunkermotorenilla ei ole kyse vain moottoreista, joita trimmataan tehokkuuteen, vaan koko tuotteen luomisprosessista. "Kestävyys on meille keskeisen tärkeää. Dunkermotorenissa teemme joka päivä monenlaista työtä pienentääksemme hiilijalanjälkeämme ja antaaksemme yhä suuremman panoksen ympäristönsuojeluun - sekä yrityksenä että yksilöinä", Dunkermotoren-konsernin toimitusjohtaja Uwe Lorenz sanoo.

Uudessa asiakaslehdessä yritys kertoo yksityiskohtaisesti, miten se toteuttaa kestävän kehityksen ajatusta Dunkermotoren-konsernin kaikilla osa-alueilla.

Olipa kyse sitten EGS Automationin käyttämien Yaskawa-robottien energian talteenotosta, älykkäiden nexofox-palveluiden ansiosta resursseja säästävästä moottorikäytöstä tai lyhyiden toimitusketjujen avulla moottorituotannossa Dunkermotorenilla ja MAE:lla, jokainen konsernin jäsen antaa oman panoksensa kestävyyden lisäämiseksi päivittäisissä prosesseissa. Myös työntekijöistä itsestään tulee aktiivisia - sanan varsinaisessa merkityksessä.

Lisää uutisia

Dunkermotorenin uusi 4Q-säädin tarjoaa korkean suorituskyvyn edulliseen hintaan
Dunkermotoren tasoittaa tietä täysin automatisoidulle ja digitalisoidulle intralogistiikalle

22.08.2024 01:00

Turvallisuus aina mielessä

SISTEMA-turvakirjasto Dunkermotorenin älykkäille dPro-moottoreille STO:lla varustettuna

Dunkermotoren, AMETEKin tuotemerkki, on ylpeä siitä, että se saa Minas Geraisin yliopiston Milhagem Team -kilpa-auton käyttövoiman harjattomalla tasavirtamoottorillaan
Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...