Luettelo

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

06.02.2024 01:02

Tekniset harjat hienohiontatyökaluina

Kohdennetut ratkaisut ultrahienoon hiontaan ja reunojen pyöristykseen


Nämä ovat erittäin dynaamisia viimeistelyprosesseja, joita käytetään muun muassa kierrettävien terien ja varsijyrsintätyökalujen leikkuureunojen toistettavaan purseenpoistoon ja pyöristykseen sekä huipputarkkojen premium-komponenttien pintojen hienosäätöön.

Ultrahienossa hionnassa voidaan pyörivien työkalujen avulla poistaa sekä purseet että pursejuuret suurimmalla mahdollisella tarkkuudella, ja samalla voidaan vaikuttaa erityisesti käsiteltävien työkappaleiden tribologisiin ominaisuuksiin.

Tähän tarkoitukseen käytettävät harjajärjestelmät saavuttavat optimaalisen vaikutuksensa, kun niiden upotussyvyys työkappaleeseen on tarkasti määritelty ja kun niiden hiomasäikeet pystyvät planeettamaisen pyörimisliikkeen ja työkappaleiden syötön ansiosta tarttumaan joustavasti työkappaleiden reunoihin ja ääriviivoihin. Jos nämä edellytykset täyttyvät, ei vain purseet poisteta tehokkaasti, vaan myös leikkuureunojen symmetria (avainsana: K-kerroin!) ja korkea pinnanlaatu voidaan toteuttaa luotettavasti.

Lisää uutisia

Tekniset harjat ovat kuuluneet lukuisten puuntyöstökoneiden ja -järjestelmien perusvarustukseen jo vuosien ajan. Niitä käytetään täällä lukuisissa eri malleissa ja koossa.

Uunin kuljetusrullat on varustettu erityisellä lankasomisteella, joka kestää jopa...

Harjapuristusta pidetään yhtenä mekaanisen purseenpoistotekniikan joustavimmista ja joskus taloud...

KULLEN-KOTI esittelee uunien kuljetusrullansa Aluminium 2022 -messuilla KULLEN-KOTIn uunien kuljetusrullat on varustettu erikoislankasomisteilla, jotka kestävät lämpötilaa jopa 1200 °C:n lämpötilassa. Niitä käytetään maailmanlaajuisesti lämpökäsittelylaitosten vaakasuorissa linjoissa. Niitä käytetään maailmanlaajuisesti lämpökäsittelylaitosten vaakasuorissa linjoissa, joissa ne mahdollistavat alumiinilevyjen ja -levyjen tarkan ja pintaystävällisen kuljetuksen. KULLEN-KOTI esittelee tämän vuoden ALUMINIUM-messuilla Düsseldorfissa tämän poikkeuksellisen harjatyypin ja antaa tietoa sen lukuisista mahdollisuuksista räätälöityyn hienosäätöön. Yritys löytyy hallista 7A osastolta D30.
KULLEN-KOTI esittelee harjaratkaisuja automaattiseen purseenpoistoon
KULLEN-KOTI toimittaa harjajärjestelmiä lukuisiin rakennusteollisuuden aloihin