Luettelo

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

24.01.2024 01:01

RK Rose+Krieger laajentaa yksiputkisten lineaaristen akselien ohjelmaa

Uudet liukuohjaimet, joissa on räätälöity paikannus

RK Rose+Krieger laajentaa yksinkertaiseen manuaaliseen säätöön tarkoitettujen yksiputkisten lineaaristen akselien valikoimaansa RK LightUnit-G- ja RK LightUnit-G-teleskooppiliukuohjaimilla. Uusien alumiinista valmistettujen lineaariakselien erityispiirteitä ovat ohjainkärryn tai ohjainputken säädettävä lukitusasento, painoa vähentävä rakenne, korroosionkestävyys ja yksinkertainen kokoonpano vain yhdellä työkalulla.



Karaohjattu yksiputkinen lineaariakseli RK LightUnit on kehitetty erityisesti yksinkertaiseen käsisäätöön. Siinä on alumiininen kara ja muoviset liukulaakerit. Nämä takaavat kevennetyn painon, joten ohjauskelkkaa voidaan siirtää pienellä vaivalla. RK Rose+Krieger on nyt lisännyt näihin yksiputkisiin lineaariakseleihin RK LightUnit-G- ja RK LightUnit-G-teleskooppiliukuohjaimet, joissa on säädettävät lukitusasennot.


Säädettävä lukitustoiminto

RK LightUnit-G:n alumiininen ohjainprofiili voidaan leikata mittojen mukaan 1500 mm:n pituuteen asti. Avoimen C-ohjainprofiilin uraan kiinnitetään paikoituselementit, joiden avulla manuaalisesti säädettävä ohjainvaunu voidaan asemoida tarkasti. Liikkeen aikana ohjausvaunun lukituspultti kytkeytyy automaattisesti näihin asemointielementteihin. Erityispiirteenä muihin ratkaisuihin verrattuna on, että alumiiniset paikoituselementit voidaan vapauttaa milloin tahansa kuusiokoloavaimella ja lukita uudelleen eri asentoon. Näin voidaan toteuttaa mikä tahansa määrä lukitusasentoja ilman porausta.



Toisin kuin RK LightUnit-G:ssä, teleskooppiversiossa on ohjausputki, joka voidaan asettaa käsin. Myös C-ohjausprofiilissa olevien paikoituselementtien avulla voidaan määrittää mikä tahansa määrä lukitusasentoja.


Monipuolinen

Liukuohjaimet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kuljetinlinjojen formaatin säätöön, antureiden ja valosulkujen paikannukseen, sahan pysäytyksiin, kiinnikkeiden rakentamiseen ja sovelluksiin, joissa tarvitaan yksinkertaista manuaalista paikannusta tai korkeuden säätöä. Muovisia ohjainvaunuja on saatavana 3 eri versiota eri vaatimusten täyttämiseksi. Sovelluksen niin vaatiessa samassa ohjainprofiilissa voidaan käyttää eri tyyppisiä ohjainvaunuja. Käyttäjä voi tilata uusien liukukiskojen jokaisen yksittäisen elementin erikseen. Modulaarisen järjestelmän ansiosta niitä voidaan yhdistellä joustavasti vaatimusten mukaan. Etuna on myös se, että kaikki osat voidaan toimittaa nopeasti varastosta.

Lisää uutisia

Kattava tuotevalikoima sisäistä tavaravirtaa varten
Älykäs liitostekniikka vaihtoehtona hitsausliitoksille

01.06.2023 01:05

Muutos hallinnossa
Björn Riechers siirtyy RK Rose+Krieger GmbH:n johtoon tohtori Gregor Langerilta
SensorBoard - Vaihtoehto optisille paikannusmenetelmille

19.10.2022 01:00