Luettelo

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Perndorfer Maschinenbaun vesisuihkuleikkausjärjestelmä

Perndorfer Maschinenbau on oikea yhteistyökumppani, kun tarvitaan nykyaikaista vesisuihkuleikkausjärjestelmää ja räätälöityä konetta. Vuonna 1985 perustetusta yrityksestämme lähtien toiminnallemme on ollut ominaista pyrkimys tuotteiden korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Kehitimme ensimmäisen vesisuihkuleikkausjärjestelmämme jo vuonna 1991, ja olemme siitä lähtien pystyneet nykyaikaistamaan ja laajentamaan valikoimaa. Puhdasvesileikkausvaihtoehto soveltuu pehmeämpien materiaalien, kuten vaahtomuovin ja nahan, leikkaamiseen. Abrasiivinen vesisuihkuleikkaus on oikea tekniikka kovemmille materiaaleille, kuten keraamisille tai metalleille.
Osta oikea vesisuihkuleikkausjärjestelmä

Se, mikä vesisuihkuleikkausjärjestelmä sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi, riippuu paitsi materiaalityypistä myös vaaditusta leikkaustehosta ja muista seikoista. Erotamme vesileikkausluokassa kuusi tuoteryhmää: WSS RW - puhdas vesi / puhdas vesi, koneet putkien käsittelyyn (WSS Tube), järjestelmät portaalirakenteessa (WSS Portal), laitteet konsolirakenteessa (WSS Cantilever), litteät putkijärjestelmät (WSS Combi) ja WSS-erikoiskoneet asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Voit odottaa meiltä asiantuntevaa ja ymmärrettävää neuvontaa, kun on kyse räätälöidyn vesisuihkuleikkausjärjestelmän valinnasta.
Kaikki vesisuihkuleikkausjärjestelmistä

Vesisuihkuleikkausjärjestelmän hankinta on tärkein edellytys materiaalien leikkaamiselle haluttuun kokoon. Tarvittaessa oheislaitteet täydentävät nykyaikaisen leikkausjärjestelmän. Perndorfer WSS:n oheislaitevalikoima ulottuu pumpuista ja vedenkäsittelystä hiomakuljettimiin. Ei ole epäilystäkään siitä, että vain toimiva ja käyttäjäystävällinen ohjausjärjestelmä mahdollistaa valitun vesileikkausjärjestelmän optimaalisen hyödyntämisen. Siksi voit ostaa meiltä vesileikkausjärjestelmän, joka on varustettu laadukkaalla koneenohjausohjelmistolla.

Osta vesileikkausjärjestelmä ja nauti kohteliaasta palvelusta

Kokeneita asiantuntijoita ja erinomaista palvelua tarvitaan juuri siksi, että vesileikkausjärjestelmää hankittaessa on otettava huomioon monia seikkoja. Olemme tukenasi, jos tarvitset neuvoja tuotteista tai kokonaisratkaisukonsepteista. Tarjoamme asianmukaista teknistä ja mekaanista koulutusta, jotta sinä ja työntekijäsi tunnette valitun vesileikkausjärjestelmän.
Haluatko ostaa räätälöidyn vesileikkausjärjestelmän asiantuntijalta? Odotamme yhteydenottoasi puhelimitse tai sähköpostitse, jotta voimme hoitaa projektisi.

Lisää uutisia

Odotamme innolla vierailuasi 26. kansainvälisillä ohutlevytyöstön teknologiamessuilla (Hannoverin...

Perndorfer Maschinenbau tekee vanhoista laitoksista ja koneista "jälkiasennettavia".