Luettelo

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

06.03.2024 01:03

RK Rose+Kriegerin järjestelmäratkaisut intralogistiikkaan

Kattava tuotevalikoima sisäistä tavaravirtaa varten

Käyttämällä optimoituja työpaikka- ja kuljetusjärjestelmiä yritykset suojelevat työntekijöidensä terveyttä ja säästävät aikaa ja kustannuksia tuotannossa. RK Rose+Krieger tarjoaa yli 50 000 yksittäisestä komponentista koostuvan modulaarisen järjestelmän avulla ihanteellisen perustan räätälöidyille järjestelmäratkaisuille intralogistiikan alalla täydellisiä sisäisiä materiaalivirtoja varten. Kiinnostuneet messuvieraat voivat tutustua Mindenissä sijaitsevan valmistajan laajaan ratkaisuvalikoimaan LogiMAT 2024 -tapahtumassa Stuttgartissa.

Intralogistiikka on yrityksen taloudellisen menestyksen avaintekijä. Sen vuoksi on sitäkin tärkeämpää, että työasema- ja kuljetusjärjestelmät on räätälöity optimaalisesti kulloiseenkin sovellukseen. RK Rose+Kriegerin laaja tuotevalikoima mahdollistaa kehittyneet järjestelmäratkaisut, joilla sisäinen materiaalivirta voidaan optimoida. Komponentit on sovitettu täydellisesti yhteen ja sarjat ovat yhteensopivia keskenään.

Räätälöidyt kuljetusvaunut ja siirrettävät varastointijärjestelmät

Sisäistä materiaalivirtaa varten on varastoitava ja kuljetettava monenlaisia komponentteja ja työkaluja. Siksi kulloiseenkin tehtävään täydellisesti räätälöidyt materiaalivaunut ja varastointijärjestelmät ovat tuotannon sujuvuuden edellytys. RK Rose+Kriegerin modulaarisella tuotejärjestelmällä voidaan valmistaa yksilöllisiä kuljetusvaunuja ja varastointijärjestelmiä materiaalivirran optimoimiseksi. Niitä voidaan räätälöidä, laajentaa tai muuntaa kokonaan uusiksi järjestelmiksi tarpeen mukaan.


Tehtäväkohtaiset kokoonpanotyöpistejärjestelmät

Teollisuuden kokoonpanotyöpisteiden vaatimukset ovat yhtä yksilöllisiä kuin niissä valmistettavat tuotteet. Niiden on paitsi vapautettava työntekijät fyysisesti rasittavista tai yksitoikkoisista tehtävistä myös edistettävä työprosessien turvallista ja virheetöntä toteuttamista. Usein ne on jopa tarpeen integroida digitaaliseen työelämään. Lisäksi kokoonpanoturvallisuus on taattava myös työntekijän vaihtuessa, mikä on ratkaiseva tekijä erityisesti laadunvarmistuksen kannalta. LEAN-lähestymistavoilla ja niitä tukevilla apujärjestelmillä on tässä merkittävä rooli. RK Rose+Kriegerin ratkaisujen avulla tehtäväkohtaiset kokoonpanotyöpisteet voidaan konfiguroida käyttövalmiiksi yksinkertaisista vakiotyöpöydistä robottituen ja optisten apujärjestelmien avulla varustettuihin (osittain) automatisoituihin huipputekniikan työpisteisiin.


LogiMAT-messut

RK Rose+Krieger on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana LogiMAT-messuilla. Maaliskuun 19.-21. päivä kiinnostuneet messuvieraat voivat tutustua Mindenissä sijaitsevan valmistajan järjestelmäratkaisuihin kansainvälisillä intralogistiikkaratkaisujen ja prosessinhallinnan messuilla. Täyden valikoiman toimittaja esittelee kattavan tuotevalikoimansa sisäistä tavaravirtaa varten Stuttgartin messukeskuksessa hallissa 1 Gallery, osastolla 1GA81.

.


Lisää uutisia

Uudet liukuohjaimet, joissa on räätälöity paikannus
Älykäs liitostekniikka vaihtoehtona hitsausliitoksille

01.06.2023 01:05

Muutos hallinnossa
Björn Riechers siirtyy RK Rose+Krieger GmbH:n johtoon tohtori Gregor Langerilta
SensorBoard - Vaihtoehto optisille paikannusmenetelmille

19.10.2022 01:00