Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

28.02.2024 05:02

Rajattomat mahdollisuudet moottorin ohjelmointiin

Nexofoxin MotionCode-ohjelmointiympäristön uudistuksen myötä älykkäiden moottoreiden ohjelmointi on nyt entistäkin helpompaa, eikä hajautetuille automaatioarkkitehtuureille ole enää rajoja.

AMETEKin tuotemerkkiin kuuluva Dunkermotoren kehittää jatkuvasti voimansiirtoteknisiä ratkaisujaan hajauttamisen, modulaarisuuden ja joustavuuden avainsanojen mukaisesti. vuonna 2021 IIoT:n oma tuotemerkki nexofox julkaisi MotionCode-ohjelmointiympäristön. Tämä tarjoaa asiakkaille ohjelmisto-ominaisuuksia, jotka menevät paljon pidemmälle kuin moottorilaitteisto ja mahdollistavat hajautettujen ja modulaaristen automaatioarkkitehtuurien toteuttamisen.

Viimeisimmän kasvojenkohotuksen myötä käyttäjä on siirtynyt entistä enemmän keskiöön. "Tavoitteena oli tehdä uusien MotionCode-projektien toteuttamisesta mahdollisimman yksinkertaista", kertoo Markus Weishaar, Dunkermotorenin IIoT- ja palveluiden johtaja. "Asiakkaillamme on nyt käytössään paljon yksinkertaisempi ja intuitiivisempi käyttöliittymä", Weishaar sanoo.

Konkreettisesti tämä tarkoittaa, että perustoiminnot on integroitu entistä syvemmälle ja ne voidaan toteuttaa ilman kiertoteitä. Esimerkiksi moottorin lataus voidaan suorittaa suoraan kehitysympäristöstä ja ilman lisätyökaluja, koska ympäristö tunnistaa liitetyt taajuusmuuttajat suoraan. Samalla faceliftin myötä on integroitu täysin uusia toimintoja, kuten virheenkorjaus. Tämä mahdollistaa kattavan virheenkorjauksen suorittamisen lähdekoodissa kehitysympäristöstä käsin, mikä yksinkertaistaa ja nopeuttaa kehitystä merkittävästi.

Tulevissa versioissa pitäisi myös olla mahdollista ohjelmoida useita moottoreita suoraan yhteen projektiin sen sijaan, että jokaiselle moottorille pitäisi luoda erillinen MotionCode. Nykyinen MotionCode-ympäristö on tavalliseen tapaan ladattavissa ilmaiseksi Dunkermotorenin kotisivuilta. Aloita jo tänään ja vapauta MotionCoden teho. Oletko uusi ohjelmoija? Ei hätää! Nexofoxin asiantuntijat auttavat sinua mielellään ja toteuttavat sovelluksesi MotionCodella tarpeidesi mukaisesti.

Lisää uutisia

Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...

Dunkermotorenin uusi korkean resoluution kooderi korkeimpiin tarkkuusvaatimuksiin
16.-18. huhtikuuta 2024 Frankfurtin messukeskuksessa osastolla A171.

Laajasti käytetty ja monipuolinen - AMETEKin tuotemerkin Dunkermotorenin BG 75 -harjaton moottori...

AMETEKin tuotemerkki Dunkermotoren on tuonut markkinoille uuden suorituskykyisen lineaarimoottorisarjan SL 38 -tuoteperheen myötä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuna ServoLine 38 STL (Stainless Steel) tekee vaikutuksen korkeimmalla materiaalilaadulla ja kestävyydellä