Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.03.2024 01:03

Dunkermotoren on ensimmäistä kertaa mukana Passenger Terminal Expo -messuilla

16.-18. huhtikuuta 2024 Frankfurtin messukeskuksessa osastolla A171.

vuonna 2024 Dunkermotoren, AMETEKin tuotemerkki, on ensimmäistä kertaa esillä Passenger Terminal Expo -messuilla. Maailman suurimmat lentoasemien suunnittelun ja toiminnan messut järjestetään joka vuosi eri paikassa, ja vuonna 2024 ne toivottavat kävijänsä tervetulleiksi Frankfurt am Mainiin.

Ajoratkaisut lentoasemamessuilla?

Aluksi tuntuu hieman yllättävältä, että Dunkermotoren on PTE:n näytteilleasettajien joukossa. Vetotekniikkavalmistajan tuotteita on kuitenkin käytetty lentoasemien erilaisissa automaatiosovelluksissa jo vuosien ajan. Esimerkiksi erilaisissa kulkujärjestelmissä ja henkilölukituksissa, jotka säätelevät matkustajaliikennettä ja antavat vain valtuutetuille henkilöille pääsyn boarding-alueelle ja muille suojatuille alueille. Vuonna 2022 julkaistun standardin EN17352 myötä määriteltiin ensimmäistä kertaa vaatimukset ja testausmenettelyt moottorikäyttöisille kulunvalvontalaitteille. Dunkermotorenin käyttöratkaisut ovat jo nyt täysin tämän standardin mukaisia, joten ne voivat tukea vastaavien tuotteiden valmistajia uusien vaatimusten täyttämisessä.

yksilöllisesti konfiguroitavissa olevilla täydellisillä taajuusmuuttajilla on kulunvalvontajärjestelmien lisäksi laaja valikoima sovelluksia matkatavaroiden käsittelyn alalla. Dunkermotorenin taajuusmuuttajaratkaisuja käytetään matkatavaroiden kuljettamiseen lähtöselvityksestä lyhytaikaiseen varastointiin EBS-järjestelmässä (Early Baggage System) ja jakeluun laskeutumisen jälkeen. Kompakti rakenne, verkottuminen yleisten kenttäväyläjärjestelmien kautta ja erityisesti ohjelmoitavat liikeprofiilit avaavat lukemattomia sovellusalueita lentoasemien automaatiossa. tutustu itse henkilökohtaiseen keskusteluun ja vaihtoon PTE-messuilla.

Räätälöityjä ratkaisuja kulunvalvontajärjestelmiin ja matkatavaroiden käsittelyyn on tarjolla 16.-18. huhtikuuta 2024 Frankfurtin messukeskuksessa osastolla A171.

Lisää uutisia

Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...

Dunkermotorenin uusi korkean resoluution kooderi korkeimpiin tarkkuusvaatimuksiin
Nexofoxin MotionCode-ohjelmointiympäristön uudistuksen myötä älykkäiden moottoreiden ohjelmointi on nyt entistäkin helpompaa, eikä hajautetuille automaatioarkkitehtuureille ole enää rajoja.

Laajasti käytetty ja monipuolinen - AMETEKin tuotemerkin Dunkermotorenin BG 75 -harjaton moottori...

AMETEKin tuotemerkki Dunkermotoren on tuonut markkinoille uuden suorituskykyisen lineaarimoottorisarjan SL 38 -tuoteperheen myötä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuna ServoLine 38 STL (Stainless Steel) tekee vaikutuksen korkeimmalla materiaalilaadulla ja kestävyydellä