Luettelo

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

16.05.2024 01:05

Kompakti pelletöintijärjestelmä - BFS ja GMA L.B. Bohlelta

Pieni tilantarve, joustava käyttö ja sujuvat tuotantoprosessit ovat ratkaisevia kriteerejä, kun lääketeollisuus investoi rakeistusjärjestelmiin. L.B. Bohle asettaa tällä alalla standardeja kompakteilla rakeistusjärjestelmillään.

Rakeistaminen L.B. Bohlen kompaktilla rakeistusjärjestelmällä
Bohlen kompaktissa rakeistusjärjestelmässä on yhdistetty korkeaan leikkaukseen perustuvan rakeistimen GMA, märkäseulan BTS, leijukerrosrakeistimen ja -kuivaimen BFS, Bohle Uni Cone BUC®:n, sykloniseparaattorin ja kuivausseulan BTS:n yksittäiset komponentit optimaaliseksi kokonaisuudeksi. Prosessi, puhdistus, ohjausjärjestelmä, räjähdyssuojaus, vyöhykekonsepti ja kelpuutus on sovitettu tiiviisti yhteen.

Kompakti rakeistusmoduuli mahdollistaa erityisen tilaa säästävän asennuksen, koska komponentit on sijoitettu suoraan vierekkäin. Lisäksi tuotteen suora siirto GMA:n poistoventtiilistä BFS:n sisäänottoventtiiliin on mahdollista ruostumattomasta teräksestä valmistetun putken kautta.

Myös hyväksi havaittu tangentiaaliseula voidaan integroida tähän putkeen. BFS-leijupetiprosessorin prosessisäiliöön on integroitu ylimääräinen poistoventtiili, jotta siirto- ja poistolinjaa ei tarvitse muuttaa prosessin aikana.
Kompakti rakeistusjärjestelmä: klassisen märkärakeistuksen optimointi
Kompakti rakeistusjärjestelmä asettaa uusia teollisia standardeja lukuisten teknisten edistysaskeleiden ja johdonmukaisen turvallisuuskonseptin ansiosta. Rakeistusjärjestelmä on tehokas ratkaisu, kun klassinen märkärakeistus halutaan optimoida taloudellisesti ja ergonomisesti.

Lisää uutisia

Johtavat messut ACHEMA alkaa 10. kesäkuuta Frankfurt am Mainissa. L.B. Bohle Maschinen und V...

18.-21. maaliskuuta 2024

APV 14. PBP:n maailmankokous

Wien, Itävalta

Odot...

Tablettipäällystimien merkitys lääketuotannossa kasvaa jatkuvasti: tabletit o...

L.B. Bohle palkittiin useita kertoja
Huipputeknologia "pakattuna" nykyaikaisella tavalla
TAPAHTUMAT MAAILMANLAAJUISESTI