Luettelo

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - asiantuntijasi liukulaakereiden ja tankopäätteiden osalta

WSW:n perustamisesta vuonna 1982 lähtien olemme kehittyneet jatkuvasti. Nykyään yritys on yksi Euroopan suurimmista erikoistuneista pallomaiset liukulaakerit, tankopäät, erikoislaakerit ja erikoisosat toimittajista. 40 vuoden kokemuksemme ja kattavan asiantuntemuksemme ansiosta tiedämme, mikä asiakkaitamme liikuttaa. Siksi yhdistämme vahvuutemme ja toimitamme käyttökelpoisia ratkaisuja yhdestä lähteestä koko arvoketjun ajan - räätälöitynä monenlaisiin sovelluksiin, korkeimmalla laadulla ja kohtuulliseen hintaan. Lisäksi olemme viime vuosina jatkuvasti laajentaneet järjestelmätoimintaamme, mikä tekee WSW:stä kokonaisten kokoonpanojen ja räätälöityjen tuotteiden toimittajan useiden eri toimialojen valmistajille.

Olipa kyse sitten koneenrakennuksen, autoteollisuuden tai energiantuotannon ratkaisuista - filosofiamme on aina:


Tehokas. Turvallinen. Taloudellinen

Tämän tunnuslauseen mukaisesti WSW valmistaa ja myy vain korkealaatuisia tuotteita hyväksyttävään hintaan. Laatuvaatimuksemme ovat tavaramerkkimme, ja ne ovat tiukasti kiinni yrityksessä. Tämä näkyy muun muassa DIN 9001:2015 -sertifioidussa laadunhallintajärjestelmässämme. WSW:lle valmistettavat tuotteet valmistetaan kansallisissa tai kansainvälisissä tuotantolaitoksissa piirustustemme ja eritelmiemme mukaisesti ja jatkuvassa valvonnassamme. Lisäksi tavarantoimittajat valitaan tiukkojen kriteerien mukaan ja ne auditoidaan säännöllisesti.

Varsinkin jatkuvasti kiristyvän kilpailun ja siihen liittyvän hintaeroosion aikana hinta vaikuttaa jossain vaiheessa tuotteen laatuun. WSW kiinnittää kuitenkin jatkossakin erityistä huomiota laatuun, jotta voimme taata asiakkaillemme ja tuotteillemme mahdollisimman korkean turvallisuustason, johon olemme aina voineet luottaa. Tämän vuoksi tunnetut alkuperäislaitevalmistajat monilta eri toimialoilta ovat käyttäneet ratkaisujamme jo pitkään, koska he arvostavat palveluamme, ratkaisujemme tasaista laatua ja optimaalista hinta-laatusuhdetta.