Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.03.2024 01:03

Erityisen tiivis ja ytimekäs

Dunkermotorenin uusi korkean resoluution kooderi korkeimpiin tarkkuusvaatimuksiin

AMETEKin tuotemerkki Dunkermotoren tuo markkinoille erityisen kompaktin ratkaisun tarkkoihin paikannustehtäviin MR 38 -magneettisella kooderilla. Kooderi, jonka resoluutio on 1024 ppr kanavilla A ja B, on suunniteltu kattamaan monimutkaiset liikeprofiilit monissa eri sovelluksissa.

Kolmas, niin sanottu indeksisignaali, voidaan ymmärtää liikkeen referenssipulssiksi. Sen avulla voidaan määrittää kytketyn moottorin absoluuttinen sijainti yhden kierroksen sisällä ja varmistaa kanavien A ja B kautta lähetettyjen signaalien uskottavuus. Tämä tarjoaa käyttäjälle lisävarmuutta siirrettyjen tietojen tarkkuuden suhteen.

Yksi moottorin kierros voidaan ratkaista 4096 askeleella, jolloin sijainnit voidaan määrittää tarkasti ja lähestyä millimetrin tarkkuudella. Yhdessä 20 mA:n lähtövirran kanssa taataan tarkka tiedonsiirto myös pitkillä kaapelietäisyyksillä. Lisäksi kaikki kolme signaalia ovat saatavilla myös käänteisessä muodossa. Nämä differentiaalisignaalit parantavat lähtösignaalin häiriönsietokykyä. Enkooderin syöttöjännite on 5 VDC (24 VDC mahdollista pyynnöstä).

Erityisen kompaktin rakenteensa ansiosta MR 38 -enkooderi voidaan integroida täysin Dunkermotorenin pienienkin BLDC-moottorisarjojen koteloihin. Tämä tarkoittaa, että signaalit voidaan kytkeä suoraan moottorin liittimeen, mikä mahdollistaa yhden kaapelin ratkaisun. Tämä integrointi ei ainoastaan vähennä kokonaisratkaisun vaatimaa materiaalimäärää, vaan säästää myös arvokasta tilaa sovelluksissa, joissa asennustilaa on vähän.

Käyttäjän kannalta tuloksena on erityisen ohut mutta tehokas taajuusmuuttaja, joka täyttää taatusti sovelluksen tarkat asemointivaatimukset.

Lisää uutisia

Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...

16.-18. huhtikuuta 2024 Frankfurtin messukeskuksessa osastolla A171.
Nexofoxin MotionCode-ohjelmointiympäristön uudistuksen myötä älykkäiden moottoreiden ohjelmointi on nyt entistäkin helpompaa, eikä hajautetuille automaatioarkkitehtuureille ole enää rajoja.

Laajasti käytetty ja monipuolinen - AMETEKin tuotemerkin Dunkermotorenin BG 75 -harjaton moottori...

AMETEKin tuotemerkki Dunkermotoren on tuonut markkinoille uuden suorituskykyisen lineaarimoottorisarjan SL 38 -tuoteperheen myötä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuna ServoLine 38 STL (Stainless Steel) tekee vaikutuksen korkeimmalla materiaalilaadulla ja kestävyydellä