Luettelo

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut putkiliittimet RK Rose+Kriegerin iskunkestävälle kuormitusalueelle

Lämpötilan ja korroosion kestävä

Kiinnitettävät putkiliittimet ovat putkien vakaaseen yhdistämiseen edullinen ja erittäin joustava vaihtoehto monimutkaisille sisäisille tai hitsatuille rakenteille. RK Rose+Krieger on kehittänyt Robust Clamps -kiinnittimet raskaita kuormia ja iskunkestäviä sovelluksia varten. Nämä lujatekoiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut putkiliittimet kestävät erittäin hyvin lämpötilaa ja korroosiota, ja ne on suunniteltu erityisesti dynaamisia kuormituksia varten.


RK Rose+Kriegerin puristettavat putkiliittimet ovat aina ihanteellinen ratkaisu, kun komponentit on liitettävä voimakestävästi ja pysyvästi kimmoisasti, mutta silti niiden on oltava helposti asennettavissa ja irrotettavissa. Kevyiden muovisten ja massiivisten alumiinisten putkiliittimien lisäksi Mindenissä sijaitseva valmistaja tarjoaa Robust Clamps -putkiliittimiä myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin putkiliittimiin raskaisiin kuormiin ja iskunkestäviin sovelluksiin.



Lujat ruostumattomasta teräksestä valmistetut putkiliittimet

Lämpötilaa ja korroosiota kestävät Robust Clamps -putkiliittimet ovat erityisen jäykkiä ja pysyvät lujana myös dynaamisissa kuormituksissa. Sähkökemiallisen passivoinnin ansiosta - putkiliittimet sähkökiillotetaan viimeisessä vaiheessa - ne ovat kestävämpiä ja helpommin puhdistettavia kuin käsittelemättömästä ruostumattomasta teräksestä valmistetut elementit. Vakaat ja luotettavat putkiliittimet soveltuvat erinomaisesti vaativiin, korroosionkestäviin rakenteisiin, kuten ulkotiloissa, mutta myös kemianteollisuuden laite- ja laitostekniikassa. Erityisen rakenteensa ansiosta, jossa on sileät ääriviivat, alhainen pinnankarheus, suuret urat ja umpireikämallit, ne estävät lian kertymisen ja ovat siksi myös ennalta määrättyjä elintarvikkeisiin liittyviin sovelluksiin.



Suuret puristusvoimat raskaita kuormia varten

Robust Clamps -putkiliittimien suuret puristusvoimat takaavat luotettavan ja kimmoisan liitoksen myös dynaamisissa kuormituksissa. Ulkopuoliset kuusikulmaiset pultit voidaan kiristää tai löysätä helposti tavallisilla työkaluilla. Laippa- (FK), kulma- (W), jalka- (FS) ja ristipuristinsarjan (K) tyyppejä on tällä hetkellä saatavana koossa 12-40 mm.

Lisää uutisia

Kattava tuotevalikoima sisäistä tavaravirtaa varten
Uudet liukuohjaimet, joissa on räätälöity paikannus
Älykäs liitostekniikka vaihtoehtona hitsausliitoksille

01.06.2023 01:05

Muutos hallinnossa
Björn Riechers siirtyy RK Rose+Krieger GmbH:n johtoon tohtori Gregor Langerilta
SensorBoard - Vaihtoehto optisille paikannusmenetelmille

19.10.2022 01:00