Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

04.04.2024 01:04

Interclean Amsterdam 2024 - MAE esittelee uusimmat kohokohdat

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Interclean-näyttely avaa ovet maailman puhdistus- ja hygienia-alan asiantuntijoille. MAE, AMETEKin tuotemerkki, osallistuu näytteilleasettajana siivous- ja hygieniamarkkinoiden tunnettuna toimittajana. Hallissa 7 osastolla 420 MAE esittelee uusimmat innovaationsa siivousmarkkinoille.

MAE:n puhaltimia on käytetty jo vuosien ajan pesuri-kuivaimien imutoimintoihin. Ne supistavat erinomaisella ilmateholla, hiljaisella toiminnalla, suurella nopeudella ja erittäin hyvällä tehon, koon ja painon suhteella. Lisäksi kaikissa tuotteissa on uuden ekosuunnitteludirektiivin mukainen luokkansa paras energiatehokkuus, ja ne on valmistettu Euroopassa.

Erityisesti uusi 2-vaiheinen by-pass-yleispuhallin BU 82, joka on saatavana vaihtovirta- ja tasavirtaversiona, on kehitetty pesureiden ainutlaatuisia suorituskykyvaatimuksia varten. Puhallin tarjoaa korkean hyötysuhteen pienessä ja kompaktissa rakenteessa. Pienen painonsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti liikkuviin laitteisiin, ja se tekee vaikutuksen lisäominaisuuksillaan, kuten pidennetyllä käyttöiällä ja muilla ominaisuuksilla, jotka ovat hyödyllisiä niiden käytölle pesurikuivaimissa.

Harjattomien puhaltimien ja moottoreiden valikoimassa MAE esittelee uuden BB 42 By Pass -puhaltimen: Suurnopeuksinen BLDC-puhallin, jossa on sisäinen nopeudensäätö ja optimoitu ilmavirtausjärjestelmä. Lisäksi se soveltuu erinomaisesti akkukäyttöisiin sovelluksiin korkean hyötysuhteensa ansiosta, ja sillä on erinomainen ilmantuottokyky suhteessa pakettikokoon.

Toinen kohokohta on MAE:n 89-moottorialusta, joka on saatavana sekä By Pass- että Thru-Flow-kokoonpanoissa vaihtovirta- ja tasavirta-versioina. Tässä harjattomassa puhaltimessa, joka tarjoaa paremman hyötysuhteen ja pienemmät melupäästöt, on vankka alumiinikotelo ja juoksupyörä, jotka takaavat kestävyyden ja optimaalisen suorituskyvyn. Sisäänrakennetun taajuusmuuttajan ohjauksen ja suljetun kierrosnopeuden säädön ansiosta se on monipuolinen ratkaisu erilaisiin puhdistuslaitteisiin.

Dunkermotoren, MAE:n sisaryhtiö ja myös AMETEKin tuotemerkki, on mukana MAE:n osastolla. Dunkermotoren on tunnettu teollisuusautomaation ja automatisoitujen ajoneuvojen (AGV) alalla, ja sen kokemus on arvokasta esimerkiksi autonomisissa ja kyyditettävissä olevissa siivouskoneissa. BLDC-moottori BG 66 dPro, jossa on NG 250 -navavaihteisto, on täydellinen ajovoimansiirto siivousroboteille. Ratkaisu tekee vaikutuksen kompaktilla ja vankalla rakenteella, pitkällä käyttöiällä, ja sitä on saatavana eri kokoisina ja eri säteittäisellä kuormituskapasiteetilla - kaikki valmistettu Saksassa.











Lisää uutisia

Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"
Dunkermotorenin uusi korkean resoluution kooderi korkeimpiin tarkkuusvaatimuksiin
16.-18. huhtikuuta 2024 Frankfurtin messukeskuksessa osastolla A171.
Nexofoxin MotionCode-ohjelmointiympäristön uudistuksen myötä älykkäiden moottoreiden ohjelmointi on nyt entistäkin helpompaa, eikä hajautetuille automaatioarkkitehtuureille ole enää rajoja.

Laajasti käytetty ja monipuolinen - AMETEKin tuotemerkin Dunkermotorenin BG 75 -harjaton moottori...

AMETEKin tuotemerkki Dunkermotoren on tuonut markkinoille uuden suorituskykyisen lineaarimoottorisarjan SL 38 -tuoteperheen myötä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuna ServoLine 38 STL (Stainless Steel) tekee vaikutuksen korkeimmalla materiaalilaadulla ja kestävyydellä