Luettelo

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.05.2024 01:05

RK Rose+Krieger täydentää RK-monitorikiinnitysjärjestelmää

Kolme uutta kääntyvää monitorikiinnikettä maksimaalisen joustavuuden ja käyttäjäystävällisyyden takaamiseksi

Näytöt, kosketuspaneelit, näyttö- ja käyttökotelot ovat välttämättömiä elementtejä kaikilla teollisuuden aloilla ja liikkuvissa koneissa. Niitä on paitsi sijoitettava joustavasti myös voitava asentaa turvallisesti - ja moniin eri paikkoihin. Siksi RK Rose+Krieger laajentaa pyöreisiin tai nelikulmaisiin putkijärjestelmiin liitettävien RK-monitorikiinnikkeiden järjestelmäänsä kolmella uudella kääntyvällä mallilla, jotka on tarkoitettu asennettavaksi tasaisille pinnoille.



Kuten olemassa oleva valikoima, myös uudet monitorikiinnikkeet tarjoavat kattavaa joustavuutta päätelaitteiden liitäntämittojen suhteen. Näytöt, käyttökotelot jne. liitetään yleisliitäntäaukkojen, sisäkierteillä varustettujen reikien tai valinnaisesti RK-liitäntälevyjen avulla VESA-standardin 50/75/100 mukaisesti. Kaikkien kolmen monitorikiinnikkeen kantavuus on 10 kg staattisesti tai 3 kg dynaamisesti, minkä lisäksi ne voidaan kiinnittää turvallisesti tasaisille pinnoille. Kolmen uuden mallin käyttöalueet vaihtelevat teollisista työpisteistä ja näytöistä kuljetinlinjoilla, trukeissa jne.



Näytön kiinnike Console

Näytön kiinnikkeessä Console on nelikulmainen pinta-asennus, jossa on neljä liitäntäreikää. Sitä voidaan kääntää 180° 15°:n pidätyksellä pinta-asennuksen puolella olevan nivelpisteen avulla. Laiteliitäntäpuolella on kuulasäätö, joka mahdollistaa 60°:n kääntämisen kaikkiin suuntiin sekä vapaan pyörimisen. Paikalleen asetettuna sekä kuulasäätö että kääntöpiste voidaan kiinnittää ilman työkaluja kiinnitysvivun tai tähtikahvan avulla. Lukitusmekanismi varmistaa, että monitorikiinnikkeeseen kiinnitetty laite pysyy tukevasti paikallaan myös värähtelyjen, tärinän, iskujen jne. aiheuttamissa dynaamisissa kuormituksissa, joita esiintyy esimerkiksi koneissa tai kentällä, lukitusmekanismi varmistaa, että monitorikiinnikkeeseen kiinnitetty laite pysyy turvallisesti paikallaan myös dynaamisissa kuormituksissa, joita esiintyy esimerkiksi koneissa tai liikkuvan koneen ollessa liikkeessä.



Monitorikiinnike kaksoiskuulalla

Kaksoiskuulalla varustetussa monitorikiinnikkeessä on molemmilla puolilla pallosäätö, jossa on 60° kääntyminen kaikkiin suuntiin ja vapaa kierto. Kumpikin pallosäätö voidaan kiinnittää turvallisesti ilman työkaluja kiinnitysvivun avulla. Molemminpuolinen pallosäätö tarjoaa suurta joustavuutta liitettyjen laitteiden sijoittelussa. Kaksoiskuulalla varustetulla monitorikiinnityksellä RK Rose+Krieger tarjoaa vaihtoehdon markkinoilla oleville vakiintuneille sarjoille.



Monitorikiinnitys kaksoiskuulalla kääntyvä

Kolmannessa vaihtoehdossa on 180° kääntökohta, jonka keskellä on 15° kiinnitys verrattuna monitorikiinnityksen kaksoiskuulaan. Myös tässä tapauksessa asento voidaan kiinnittää turvallisesti kiinnitysvipuilla tai tähtikahvalla. Kun kääntöpiste on keskellä ja kaksoiskuulat molemmilla puolilla, tämä monitorikiinnike tarjoaa maksimaalisen joustavuuden kiinnitettyjen laitteiden säätämisessä.

Lisää uutisia

Vankat sähkösylinterit sisä- ja ulkokäyttöön
Uudet kulmaliittimet lisäävät entisestään joustavuutta RK-kaapelikanavajärjestelmän kanssa
Kattava tuotevalikoima sisäistä tavaravirtaa varten
Uudet liukuohjaimet, joissa on räätälöity paikannus
Älykäs liitostekniikka vaihtoehtona hitsausliitoksille