Luettelo

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

05.06.2024 01:06

Turvallisuussovelluksia varten: PROFIsafe-kiertokooderi

Uudet PROFIsafe-kooderit, jotka perustuvat Industrial Ethernet -alustaan.


Industrial Ethernet on yhä tärkeämpi automaatiossa ja erityisesti toiminnallisen turvallisuuden alalla. Kübler on jo toteuttanut PROFINET-kooderin, joka perustuu erityisesti kehitettyyn modulaariseen ja suorituskykyiseen Industrial Ethernet -kooderialustaan. Nyt Kübler esittelee ensimmäisen turvallisen Industrial Ethernet -enkooderinsa: SIL3/PLe-sertifioitu Sendix S58 PROFIsafe.

Edut

Turvallinen asema jopa 27-bittisellä TMR:llä
Itsenäinen ei-turvallinen asema jopa 36-bittisellä TMR:llä
Viimeisimmät profiiliversiot PROFINET v2.4.1, enkooderiprofiili V 4.2, PROFIsafe-profiili v2.6.1, PROFIdrive-profiili v4.2
Yksinkertainen käyttöönotto PROFISafe/PROFINET-standardisanomien kautta
Seuraavana askeleena uuden kooderiperheen laajentumisessa Kübler esittelee uuden SIL3-sertifioidun Sendix S58 PROFIsafe-kooderin. Enkooderi lähettää enintään 15 bitin turvallisen tai enintään 24 bitin ei-turvallisen tiedon sekä täysin redundanttia 12 bitin turvallisen monikierrostiedon. Alusta-arkkitehtuurin ansiosta tämä on toteutettu täsmälleen samalla rakenteella kuin F58 PROFINET -enkooderi. Sendix S58 PROFIsafe on varustettu uusimmilla profiileilla (PROFINET v2.35 / PROFIsafe-profiili v2.6, PROFIdrive-profiili v4.2, ENCODER-profiili v4.2,).
Enkooderi täyttää kooderiluokan 4 vaatimukset ja toimittaa kerätyt mittaus- ja diagnostiikkatiedot vakiomuotoisten turvatelegrammien 36/37 kautta. Integroidun web-palvelimen ansiosta uusi Sendix S58 on 100-prosenttisesti tulevaisuuden kestävä. Sendix-brändi on aina edustanut Küblerillä maksimaalista kestävyyttä ja luotettavuutta. Safety-LockTM -rakenteisen vankan laakerirakenteen ja korkean IP67-suojausasteen ansiosta uudet PROFIsafe-kooderit soveltuvat lähes kaikkiin sovelluksiin.

Toiminnallisen turvallisuuden alalla alustakonsepti tarjoaa erityisiä etuja
S58-monikierroslukukooderit on varustettu monikierrosvaihteilla. Uuden muotoilun ansiosta, jossa ei ole klassista kenttäväyläkantta, uudet kooderit ovat tilaa säästäviä ja sopivat siksi erinomaisesti ahtaimpiinkin asennustiloihin, ja myös asiakkaiden erityisvaatimukset voidaan toteuttaa sekä laiteohjelmiston että laitteiston osalta: erityisistä oletuskonfiguraatioista, lisäsanomista, hyväksynnöistä (Ex 2/22), pintasuojauksesta äärimmäisiin vaatimuksiin aina valinnaisiin ominaisuuksiin asti.

Küblerille "tulevaisuuden elinkelpoisuus" on tämän uuden Industrial Ethernet -alustan erityispiirre. Uudet laiteohjelmistoversiot voidaan asentaa suoraan päivityksen kautta. Tämä tapahtuu nopeasti ja helposti kooderin integroidun web-palvelimen kautta. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden vastata tulevaisuuden sovellusvaatimuksiin. Tätä ominaisuutta täydentää uusimpien/uusimpien protokollapinojen käyttö, jotka tarjoavat huomattavasti enemmän ominaisuuksia.

Käyttökohteet

Yleinen konepajateollisuus, varastologistiikka, teatteriteollisuus, nosturit, satamanosturit, intralogistiikka - AGV:t, pinoamisnosturit, kuljetintekniikka, nosto-/ saksilavapöydät, robotiikka, merenkulku.

Lisää uutisia




All About Automation Düsseldorf -messut Edustajana:

Fritz K&...




MessutAll About Automation Chemnitz Edustaja::

Fritz Kübler...


Kesä on täydessä vauhdissa, ja sen myötä tulee joukko jännittäviä messuja ja tapahtumia, jo...

Industrial Ethernetin luotettava siirto on nyt mahdollista myös 85 mm:n koossa.

Kübe...

Kosketukseton asennonmittaus, joka soveltuu vaativimpiinkin ympäristöihin.

18.06.2024 01:05

Kallistusanturit


Tarkka ja luotettava mittaus - soveltuu käytettäväksi vaikeimmissakin ympäristöolos...