Luettelo

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

 • DIN EN ISO 9001:2015
 • Reach
 • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

 • DIN EN ISO 9001:2015
 • Reach
 • RoHS

06.06.2024 01:06

IO-Link - ovenavaaja teollisuus 4.0:lle

Yksinkertaista. Verkottunut. Riippumaton.

Yksinkertaista. Verkottunut. Riippumaton.
 • Pyörivä enkooderi, vaijerikooderi ja LCD-kosketusnäyttö
 • Nopea ja helppo käyttöönotto
 • Suora tiedonsiirto ohjaimelta antureille
 • Soveltuu kaikkiin kenttäväyläsovelluksiin
 • Oven avaaja teollisuus 4.0:lle

Sovellukseesi sopivat enkooderit, vetolankakooderit, mittapyöräjärjestelmät ja LCD-kosketusnäytöt.

IO-Link vakiintuu yhä enemmän markkinoille - ja suuntaus on nouseva. Nykyään IO-Linkiä käytetään työstökoneissa, tuotantolinjoissa, intralogistiikassa ja pakkauskoneissa. IO-Link edustaa yksinkertaisuutta, kustannusten alentamista ja on lähtökohta tulevien teollisuus 4.0 -konseptien toteuttamiselle. Küblerin IO-Link-tuotteet avaavat uusia mahdollisuuksia sovelluksellesi. Anna meidän tehdä nykyisistä tai uusista koneistasi/järjestelmistäsi tulevaisuudenkestäviä. IO-Link-asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään.

Hyödyt Küblerin IO-Link-tuotteiden avulla


Aika- ja kustannussäästöt
IO-Link-tuotteet ovat havaittavissa jo asennuksen / käyttöönoton aikana. IO-Link-viestinnän epäherkän siirron ansiosta siihen käytetään yksinkertaisia ja suojaamattomia kaapeleita. Küblerin tuotteet liitetään standardoitujen M8- tai M12-teollisuusliittimien avulla. Älykkäiden antureiden parametritiedot tulevat suoraan ohjaimesta, joten niitä ei tarvitse parametroida manuaalisesti. Tuloksena on nopeammin käyttövalmis kone.

Tehokasta tuotantoa Smart Sensor Profile
ansiosta Käyttäjät voivat nopeasti ja joustavasti optimoida koneensa tai koko tuotantonsa vastaamaan tarpeitaan/vaatimuksiaan käytön aikana. Tämä on mahdollista IO-Linkin Smart Sensor Profile -profiilin avulla. Ennalta määritettyjen profiililuokkien ja niitä vastaavien tallennettujen toimintolohkojen ansiosta anturin vaihtaminen tai siirtyminen samaan profiililuokkaan kuuluvaan toiseen anturitekniikkaan tai muut mittausarvojen säädöt voidaan toteuttaa nopeasti ja helposti.

Voidaan käyttää itsenäisesti
Käyttämällä IO-Linkiä valitset standardoidun ja kenttäväylästä riippumattoman liitännän, joka pisteestä pisteeseen -yhteytenä mahdollistaa suoran kommunikoinnin ohjaimesta aina alimmalle automaatiotasolle asti. iO-Link-mastereiden avulla voidaan siis verkottaa suuri määrä IO-Link-laitteita lähes kaikissa kenttäväylä- ja ohjausjärjestelmissä.

Etädiagnostiikka ja kunnonvalvonta
IO-Link-laitteen prosessitiedot, jotka toimitetaan selkokielisenä tekstinä, antavat huoltoteknikoille syvällisen näkemyksen prosesseista ja sovelluksista. Tämän ansiosta korjaukset voidaan aloittaa ennakoivasti ja luoda uusia kunnossapitokonsepteja. Sillä on myös myönteinen vaikutus etähuoltoon, sillä se voidaan järjestää helpommin IO-Link-viestinnän ansiosta.

Teollisuus 4.0 / IIoT-valmius
Verkottuneet ja älykkäät tuotteet ovat teollisuus 4.0:n edellytys. Küblerin IO-Link-tuotteet Ne pystyvät sanomaan: "Kuka minä olen?" Missä olen? Miltä minusta tuntuu?". Klassisen mittaustehtävän ja mittausarvojen lähettämisen lisäksi antureissa on oltava myös muita toimintoja tuotteiden verkottamiseksi ja lisätietojen keräämiseksi tai lähettämiseksi. IO-Link tukee täysin Küblerin määrittelemiä "Industry 4.0 / IIoT ready -ominaisuuksia" (Connectivity, Identification, Diagnostics, Adaptability).


Lisää uutisia

18.06.2024 01:05

Kallistusanturit


Tarkka ja luotettava mittaus - soveltuu käytettäväksi vaikeimmissakin ympäristöolos...

Uudet PROFIsafe-kooderit, jotka perustuvat Industrial Ethernet -alustaan.

Odotamme innolla tapaamistamme

Sindex-messuilla Bernissä


Halli...

Uudet PROFIsafe-enkooderit Industrial Ethernet -alustalla.
Industrial Ethernet on yhä t...

MittapyöräjärjestelmätJärjestelmät nopeudenmittaukseen, asennon tun...

Varhaisessa vaiheessa käytyjen teknologiakeskustelujen ansiosta on syntynyt tulevaisuuden ratkaisu, joka tuo lisäarvoa.