Luettelo

Schuetz Messtechnik GmbH

Schuetz Messtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Schuetz Messtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

18.06.2024 01:06

Kaapelimittarit 0,1 mm² - 100 mm² Schuetz messtechnikiltä

MAT1000-anturia käytetään kaapelin, langan ja muiden materiaalinäytteiden sähkövastuksen mittaamiseen saapuvien tavaroiden tarkastuksessa, tuotannon valvonnassa ja laadunvarmistuksessa. Testinäyte, niin sanottu metrin mittainen näyte kaapelista tai langasta, kiinnitetään anturiin ja mitataan sähkövastus kahden, tasan 1000 mm:n etäisyydellä toisistaan olevan potentiaalihanan välillä.

Erityisesti yhdessä MR200/250/300C-A-sarjan laitteiden kanssa MAT1000-anturilla voidaan mitata sähkövastuksia 200 metristä noin alle 100 7 metriin, mikä vastaa noin 0,1 mm²:n ja yli 100 mm²:n poikkipintoja. Potentiaalihanan ja virtaliitännän välisen tilavälin avulla saavutetaan homogeeninen virran jakautuminen, joka on erittäin tarkkojen mittausten edellytys.

Se on noin kahdeksankertainen suurimpaan sallittuun halkaisijaan nähden. Vakaa ja vääntöä kestävä kevytmetallialusta, joka ei ruostu ja jossa on kaksi kiinteää kiinnityslaitetta, takaa, että testikappale pysyy tukevasti paikallaan. kiinnitysleukojen karkea esiasetus mahdollistaa halkaisijan säätämisen, kun taas pikalukitusvivut takaavat sujuvan testikenttäkäytön.

Anturia voidaan käyttää veden alla. Toimitukseen sisältyvää muovista ohjauskiskoa voidaan käyttää estämään ohuiden lankojen roikkuminen ja siten pituusmuutokset. Ennen kaikkea ohjauskiskossa olevan uran avulla testikappale voidaan kuitenkin suojata vedolta ja siten nopeilta lämpötilan ja kestävyyden muutoksilta.