Luettelo

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

29.06.2024 02:06

Magneettiset pituuden mittausjärjestelmät

Kosketukseton asennonmittaus, joka soveltuu vaativimpiinkin ympäristöihin.

Lineaarisessa magneettisessa mittausjärjestelmässä anturijärjestelmä, joka tunnetaan myös nimellä skannauspää tai anturi, ohjataan kosketuksetta koodatun magneettinauhan yli. Voit valita inkrementaalisten ja absoluuttisten antureiden välillä. Mittausjärjestelmä ei ole herkkä pölylle, lastuille ja kosteudelle, ja se kestää monia nesteitä ja öljyjä. Kunkin sovelluksen tarpeisiin on saatavana laaja valikoima liitäntöjä. Kübler tarjoaa sinulle aina optimaalisen anturitekniikan sovellukseesi. Tätä tukevat lukemattomat tilausvaihtoehdot ja kyky toteuttaa muutoksia ja erikoisratkaisuja sinulle.

Inkrementaalinen tai absoluuttinen Mittausjärjestelmä koostuu anturista ja sitä vastaavasta magneettinauhasta. Voit valita inkrementaalisen tai absoluuttisen mittausjärjestelmän. 

Inkrementaalinen

Inkrementaaliset mittausjärjestelmät määrittävät todellisen sijainnin tai kuljetun matkan laskemalla pulsseja sopivan ohjaimen avulla. Magneettisessa pituudenmittausjärjestelmässä analysoidaan magneettinauhan napamuutokset ja interpoloidaan väliarvot.

Absoluuttinen

Absoluuttiset mittausjärjestelmät käyttävät yksilöllistä koodikuviota kulloisenkin sijainnin määrittämiseen. Toisin kuin inkrementaalinen järjestelmä, absoluuttinen mittausjärjestelmä ei tarvitse referenssiajoa. Sähkökatkoksen sattuessa nykyinen sijainti on käytettävissä heti, kun järjestelmä kytketään uudelleen päälle.

Lisää uutisia




All About Automation Düsseldorf -messut Edustajana:

Fritz K&...




MessutAll About Automation Chemnitz Edustaja::

Fritz Kübler...


Kesä on täydessä vauhdissa, ja sen myötä tulee joukko jännittäviä messuja ja tapahtumia, jo...

Industrial Ethernetin luotettava siirto on nyt mahdollista myös 85 mm:n koossa.

Kübe...

18.06.2024 01:05

Kallistusanturit


Tarkka ja luotettava mittaus - soveltuu käytettäväksi vaikeimmissakin ympäristöolos...

Yksinkertaista. Verkottunut. Riippumaton.