Luettelo

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

05.07.2024 02:07

Puhdasta kokemusta - Arnd Gollan liittyy Heimerle + Meule -tiimiin

Arnd Gollan aloitti 1. huhtikuuta 2024 uudessa tehtävässään Heimerle + Meule GmbH:n kansainvälisen liiketoiminnan kehitysjohtajana Pforzheimissa.

Arnd Gollan aloitti 1. huhtikuuta 2024 uudessa tehtävässään Heimerle + Meule GmbH:n kansainvälisen liiketoiminnan kehitysjohtajana Pforzheimissa. Hänellä on vaikuttava 30 vuoden kokemus jalometallialalta, ja hän tuo mukanaan syvällistä asiantuntemusta ja lukuisia menestyksekkäitä projekteja.

Hänen tulonsa on merkittävä askel yritykselle, sillä hän käyttää asiantuntemustaan uusien liiketoiminta-alueiden kehittämiseen ja kansainvälisen kasvun edistämiseen. Ennen siirtymistään Heimerle + Meuleen Arnd Gollan työskenteli tunnetuissa yrityksissä, kuten Agosissa, Umicoressa ja Degussassa. Hän oli avainasemassa uusien markkinoiden avaamisessa ja tuotantolaitosten perustamisessa ulkomaille.

Erityisesti hänen työnsä Agosille ja Umicorelle Thaimaassa ja Kiinassa, jossa hän oli keskeisessä asemassa jalostamon perustamisessa, on osoitus hänen sitoutumisestaan ja asiantuntemuksestaan kansainvälisessä liiketoiminnassa. Kanadassa Arnd Gollan käynnisti Agosille paikallisen jalometallituotantolaitoksen menestyksekkään haltuunoton ja loi näin ensimmäisen jalansijan Pohjois-Amerikassa. Arnd Gollan johti vastaperustetun Degussan tukkukaupan toimialan teollisten jalometallitoimintojen kehittämistä ja uudistamista Pforzheimissa.

Tämä kokemus on antanut hänelle syvällisen ymmärryksen jalometallitoiminnan monimutkaisista vaatimuksista ja tehnyt hänestä halutun asiantuntijan alalla. Heimerle + Meulessa Arnd Gollan käyttää laajaa kokemustaan yritysjärjestelyistä ja yrityskaupoista laajentaakseen teollista kierrätysliiketoimintaa. Hänen päätehtävänään on tunnistaa uusia liiketoiminta-alueita ja osallistua aktiivisesti strategisiin johtamishankkeisiin.

Hänen tavoitteenaan on jatkaa yrityksen asemointia johtavana toimittajana kansainvälisillä jalometallimarkkinoilla ja edistää kestävää kasvua. Arnd Gollanin asiantuntemuksen sekä innovointiin ja kestävään kehitykseen sitoutumisen ansiosta Heimerle + Meulella on edessään lupaava tulevaisuus. Hänen nimityksensä kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisen johtajaksi korostaa yrityksen sitoutumista huippuosaamiseen ja kasvuun maailmanlaajuisesti.

Lisää uutisia

Odotamme innolla tapaamistamme INVEST-tapahtumassa

stuttgartissa

26.-27. huhtikuu...

Heimerle + Meule on myynyt Eldy Plus® -materiaaleja erittäin menestyksekkäästi markkinoilla yli neljän vuoden ajan. Tähän asti niitä on voitu tarjota tyytyväisille asiakkaille vain jyrsintämateriaalina. Mutta tämä on nyt muuttumassa uuden FilaPrintM-tulostimen myötä!

Odotamme innolla tapaamistamme Blechexpo 2023 -messuilla.

07.-10. marraskuuta 20...