Luettelo

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut
  • ISO 14001

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

23.07.2024 01:07

TRUCK + RACK TROLLEY GMÖHLING Tranportgeräte -yhtiöltä

KAAPINKÄRRY
ANODISOIDUSTA ALUMIINISTA

Gmöhlingin kaappikärry on monipuolinen monitoimikärry, joka on osoittautunut hyväksi monenlaisissa sovelluksissa. Sairaaloissa ja hoitokodeissa ympäri maailmaa sitä käytetään likaisen ja tuoreen pyykin kuljetus- ja säilytysvaununa sekä elintarvikkeiden kuljetusvaununa. Kaappivaunua käytetään myös steriloitujen materiaalien kuljettamiseen ja leikkaussalivaununa.

Käyttökohteet ovat erittäin moninaiset: olipa kyseessä sitten talon sisäinen työkaluvaunu, teatterin, oopperan, elokuvan ja näytösten vaatevaunu, liikkuva toimisto tai käyttö kouluissa ja julkisissa laitoksissa.

Todellinen monitaituri - pienintä yksityiskohtaa myöten harkittu.

Hyllyvaunut
alumiinista

Olipa kyse sitten tilausten poimimisesta sähköisessä kaupankäynnissä, teollisuudessa, työpajoissa tai terveydenhuollossa - Gmöhlingin hyllyvaunut takaavat aina tehokkaan työnkulun. Ne ovat välttämättömiä luotettavaan kuljetukseen, osien väliaikaiseen varastointiin ja tilauksiin liittyvään annosteluun tai annosteluun kuljetinhihnalla.

Selkeän rakenteensa ja nopean saatavuutensa ansiosta ne lyhentävät huomattavasti asetus- ja matka-aikoja.

Avoimen etupuolen varastosäiliöiden kanssa käytettäväksi optimoidut hyllyvaunumme ovat olennainen osa monia yrityksen prosesseja ja parantavat merkittävästi sisäistä työnkulkua. Pienestä painostaan huolimatta vaunuille on ominaista niiden äärimmäinen vakaus.

Lisää uutisia

GMÖHLING: Tutustu uusimpiin tuotteisiimme ja ratkaisuihimme, vaihda ajatuksia tiimimme kanssa ja tutustu alan uusimpiin trendeihin - odotamme innolla, että tapaamme siellä!

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme alentaneet valittujen tuotteiden, kuten kuljetusvaun...

Olemme ratkaisseet logistiikka- ja kuljetusvaatimuksiasi jo vuosikymmeniä.

Gmöhli...

Ääntä vaimentava vaahtomuovi on lisätty roskakoriin, jotta vältetään melua lisäämisen aikana.

"Over The Dusty Moon Challenge" - sponsoroimme MoonAixpertsia
Tuimme hiljattain Gmöhlin...

Gmöhling GmbH viettää tänä vuonna 80-vuotisjuhlaansa. Walter Gmöhling, ylpeänä 98-vuotiaana, ei vieläkään jätä käyttämättä tilaisuutta piipahtaa yrityksen pääkonttorissa Fürth-Stadelnissa ja antaa ideoitaan eteenpäin. "Jotta työpaikat olisivat turvattuja myös tulevaisuudessa, olen lahjoittanut koko omaisuuden säätiölle!"