Luettelo

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

25.07.2024 02:07

RK Rose+Krieger palvelee LD-sarjallaan monenlaisia sovelluksia

Vankat sähkösylinterit sisä- ja ulkokäyttöön

Sähkösylinterit voidaan sijoittaa erittäin helposti ja tarkasti sekä suurella toistotarkkuudella. Lineaarivoimansiirtoja ei käytetä ainoastaan sisätiloissa, vaan yhä useammin myös ulkotiloissa. Ratkaisujen toimittaja RK Rose+Krieger on tunnistanut tämän suuntauksen. Se tarjoaa LD-sarjallaan sähkösylintereitä, jotka soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön.



RK Rose+Krieger tarjoaa laajan valikoiman sähkösylintereitä yksinkertaisista lyhytahtisylintereistä, joilla on erittäin hyvä hinta-laatusuhde, aina raskaisiin lineaarisylintereihin. LD-sarjan vankat komponentit on suunniteltu sekä teollisuuden sisä- että ulkokäyttöön, esimerkiksi maatalousalalla tai liikkuvissa työkoneissa.



Sähkökäyttöiset sylinterit ovat itselukittuvia lineaarisia toimilaitteita niiden puolisuunnikkaan karavetoisen karan ansiosta. Tämä tarkoittaa sitä, että sähkösylinterin pitämiseksi paikallaan paikallaan ei tarvitse syöttää energiaa. Toinen sähkösylinterien etu on niiden vähäinen huolto ja vuotovapaa toiminta, sillä ne eivät vaadi hydraulinesteitä tai paineilmaa. LD-sarja tarjoaa myös lukuisia myönteisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi sen sylinterit on suunniteltu suojausluokkaan IP69K (staattinen) erityisen tiivisteen ansiosta. Tämä tarkoittaa, että ne voidaan myös helposti puhdistaa korkeapaineisella höyrysuihkupuhdistimella. Niissä on myös lukuisia elektronisia ominaisuuksia. Muun muassa niiden iskua ja nopeutta voidaan säätää. Taajuusmuuttajat voidaan valita ja konfiguroida kätevästi online-työkalun avulla.



LD-sarja: Kompakti, kestävä ja tehokas

LD75-sähkösylinteri on suunniteltu erityisesti käytettäväksi äärimmäisissä olosuhteissa, kuten maatalouskoneissa, maastoajoneuvoissa, kunnallistekniikassa ja offshore-sovelluksissa. Ympäristölämpötilat -40 °C:sta 85 °C:een ovat yhtä kovia sähkösylinterille kuin rakennuskoneen voimakas tärinä. Korkean suojausluokan IP69K (staattinen) ansiosta kotelo kestää ongelmitta jopa korkeapaine-/höyrypuhdistimen suihkun. LD75 on saatavana enintään 750 N:n veto- ja puristusvoimalle ja enintään 130 mm:n portaattomalle iskuluvulle jopa 50 mm/s:n liikenopeudella.



LD1000-linjatoimilaite on uusimman sukupolven huoltovapaa huipputehokas toimilaite, joka on saatavana kahtena versiona suojausluokassa IP69K (staattinen). LD1000C-mallivaihtoehdossa (ohjaimella) on koteloon täysin integroitu, päivitettävä ohjain, ja se soveltuu muun muassa useiden taajuusmuuttajien synkronikäyttöön. Identtinen LD1000E-malli on varustettu säätimen sijasta rajakytkimillä. LD1000 on saatavana jopa 1000 mm:n iskun ja 10 000 N:n maksimivoiman saavuttamiseksi jopa 156 mm/s nopeudella. Se takaa turvallisen käytön kylmissä ja kuumissa olosuhteissa -20 ja +65 °C:n välillä.

Lisää uutisia

Uudet kulmaliittimet lisäävät entisestään joustavuutta RK-kaapelikanavajärjestelmän kanssa
Kolme uutta kääntyvää monitorikiinnikettä maksimaalisen joustavuuden ja käyttäjäystävällisyyden takaamiseksi
Kattava tuotevalikoima sisäistä tavaravirtaa varten
Uudet liukuohjaimet, joissa on räätälöity paikannus
Älykäs liitostekniikka vaihtoehtona hitsausliitoksille